<3

Föresten så har jag och älsklingen 1år och 5 månader idag :') Tänk så fort tiden går :D

Älskar dig Cristoffer <3

Sova?

Sitter i soffan med pappa o kollar på tv. Klockan halv 3 drar vi till Landvetter sen fortsätter vi till London :D Så jäkla nervös för att flyga, har aldrig gjort de förr.. Men men, så jäkla kul kommer de bli i England! Men jag orkar inte skriva mer nu, vi hörrs när vi kommit hem igen :)

//puss

When she was 22...

Gick upp tidigt idag, bara för att diska och fixa med alla kläder som hänger i hela lägenheten. Kul va?
Ska strax fortsätta med det men ville bara uppdatera lite. Snart (tror jag i alla fall) kommer min pappa med en massa halmbalar så då bär det av till stallet. Efter det och efter att älsklingen har slutat jobbet ska vi åka hem till mina föräldrar. Vi ska nämligen på mitt ena brorsbarns dop (jag ska vara fadder :p) imorgon. Sen så ska Jenni blondera min utväxt ikväll förhoppningsvis :)

Ganska mycket att göra denna helgen men de är okej, kul när det händer en massa ;) Men nu måste jag fortsätta att diska o dansa runt i lägenheten till Telephone med Gaga och Beyonce. Japp älskar denna videon och musiken med, Lady Gaga är ju fan awsome!

//puss

Kul dag!

Klockan 9 imorrse var Linda snäll och körde mig till stallet :) (Inte den Linda som har häst i stallet utan min granne :p) I alla fall. Fixade i stallet och sen drog vi hem en snabbis för att byta om och sen drog vi vidare till Skövde. O jag fick åka i Lindas Herbie-bil. Skit kul var det, älskar den :D Men i alla fall så gick vi runt i Skövde nästan hela dagen, riktigt kul hade vi :) Sen efter ett tag drog vi hem och då följde jag med Linda in så jag fick hälsat på hennes kisse och pojkvän. Mycket trevligt var det! O hennes pojkvän ska hjälpa mig med mina painting skills osv, väldigt snällt av han :)

Sen efter ett tag var jag tvungen att gå upp en trappa, till våran lägenhet och börja tvätta kläder så då tog det roliga slut :p O nu ligger Stoffe brevid mig i sängen och kollar på mig som om han tänker "Snälla snälla stäng av datorn nu *änglamin*" Så jag får väl ta o stänga av den hära saken o gå och lägga mig också :p

//puss, sov gott


._.

Okej jag glömde lägga ut den fina bilden på Bilbo igår efter att vi hade ridigt. Haha så himla fin är den ;p

Han biter verkligen på allt och han lyckades ju så klart få tag i en plastpåse som han gjorde sönder. Så Anna gav igen lite på honom :p Kan ju också berätta att han verkligen inte bryr sig om nåt.

Well, idag har jag och älsklingen tagit det lugnt tills han började jobba. Har grejat lite med balklännings konstruktionen också, gör en balklänning till en bekant nämligen. Sen har jag vart ute i stallet en stund med Anna och Linda :) Jäklar vad min häst brunstar eller.. Sjukt jobbigt för nu har två-åringen som går ihop med dom börjat dia på Confetti och hon tillåter det, och det är absolut inte bra :/ Så ska kolla om vi kan flytta Confetti till en annan hage så länge.

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem. Kollar runt lite på hästförsäkringar med, men om jag ska vara ärlig så fattar jag nada :p

Vad händer hos er?

myskväll

Var på föreläsning i morrses med af. Helt okej men hon berättade allt vi redan visste så de var ganska långtråkigt, men träffade på Lene där så vi två och Linda satt o hade lite kul åt en grej istället :p Sen i mitten av dagen var jag och Anna ute och red. Skit kul hade vi o hästarna tyckte de var jätte kul :)

Och nu ikväll har jag vart o vaxat bena hos Mia för hon behövde ha någon att träna på, de roliga var att hon frågade ifall jag vågade när hon skulle börja eftersom jag aldrig gjort det förr, och jag sa att de lär ju inte vara värre än att tatuera sig :p Men fy i helvete vad ont de gjorde på mig xD Jag tror seriöst att jag tycker att det är värre att vaxa bena än att tatuera mig, för fy fan vad ont de gjorde! Jag har nog jäkligt känslig hud x) Men vaxet som hon använde tog jätte bra på mig så hon fick med allt hår och nu så har jag super lena ben :D Så lätt att jag ska fortsätta hos henne ;p

Men nu har jag o stoffe tvättat klart så vi ska väl kolla lite film eller nåt, för vi har våran mysdag idag istället för på söndag då det är våran dag eftersom vi åker till London natten till Måndag :)
Nu ska jag gå o hämta min Ben&Jerry ;)

//puss

slow night

Var i stallet imorrses, min o Elins dag att fodra, släppa ut och ta in hästarna. De gick fint, sen blev de bara lite chill hemma sen bar det av till stallet igen med Anna. Vi skulle egentligen ha ridigt men det dök upp nåt för henne så vi hann bara att åka till stallet o mocka. Blir ridning imorrn och på onsdag istället :) Sen fick jag skynda mig hem o slänga mig in i duschen. Sen blev det fika med Jonna på Julius. Mycket trevlig tjej, har aldrig träffat henne förr men de var kul :) Diggar alla hennes piercingar o tattos :p

Efter fikan fick jag skynda mig hem igen och byta om för då skulle jag ut till stallet igen. Mockade lite i hagen för de ser förjävligt ut där nu, sen fick Confetti en regäl ryckt så nu har jag fått bort mycket av vinterpälsen som hon tappar, men ja de är ju inte slut på den pälsen än tyvärr :p Sen gick vi ut o gick lite, (och sprang) de tyckte hon var jätte kul. Kände att jag var tvungen att ta ut henne så hon får röra på sig så hon inte får kolik för det enda hästarna gör i hagen är äter och står stilla o hon tittade lite på magen så för säkerhetens skull fick hon gå ut med mig en sväng :)

Nu har jag och min stackars älskling som är sjuk tittat på film, men vi ska väl snart sova eftersom vi båda ska upp tidigt imorrn. Så ni får sova så gott, när ni nu ska sova :p

//puss

2 and a half men.. then NT2

Igår var en super rolig dag :) Först var jag, Stoffes pappa o tjej och Stoffes lillsyrra och kollade när älsk hade träningsmatch. Finns väl inte så mycket att säga om den tyvärr, gick inget vidare, men de var ju bara träningsmatch så de är bara att träna på tills matcherna börjar :) Sen blev de tjejkväll med Michaela, Jessica och Lene och våra kära killar hade killkväll ;p Innan allt började var jag en stund hos Michaela, en härlig pratstund blev det och sen kom Jessica och då fick vi smaka på Eriks mammas goa banankaka ^^ Jag är inte så förtjust i banan egentligen men den var faktiskt helt okej :)

Sen drog vi o handlade och sen vidare till Lene :) Då blev det till att skiva en massa grönsaker, fixa dippar och drinkar ^^ Så jäkla kul hade vi! Bara en massa tjejsnack hela kvällen och Twilight filmerna, dock så kollade vi inte så mycket på dom, vi pratade mest ;p Men så jäkla kul var det! Vi jäklades en del med våra pojkvänner också ;) Hehe, men de får ni inget veta om.


så här gottigt hade vi det ^^


Här är då flickorna :) Jessica - frisör, Michaela - hotellare o säljer mary kay och Lene - massör, och jag är ju inte med på bilden men ja kan ju sy kläder o göra en del make-up = vi fyra är allt man behöver ;) de blev iaf lite massage, men jag sket i de :p jag fick en fixad frisyr av frisören sen istället ;)

Sen så kan jag ju säga att vi trodde seriöst att killarna skulle komma hem runt tre och skit fulla, istället ringer dom o säger att dom är på väg hem när klockan är 11 och inte alls fulla :p haha. Så då drog vi hem till Jessica och Daniels lägenhet istället och umgicks med alla ett tag, ska inte prata om vad vi kollade på x) haha men trevlig kväll var det absolut :)


Nu ska jag ock älskling i alla fall kolla färdigt på National Tresure 2, men skriver imorrn för då blir de ännu en rolig dag :)

Natti på er, puss

Late night..

Vart en stunde i stallet idag as usual :) Sen har jag börjat med balklännings konstruktionen till en kompis, så snart ska det börjas sy. Ganska kul att komma igång med de lite igen, så man inte glömmer allt man har lärt sig :p

Har precis kollat på Troja o Evelina (Stoffes lillsyrra) kom o höll mig sällskap en stund :) Men innan det kom Stoffe o lämna av en pizza till mig, förstod inte riktigt varför jag skulle ha en när killarna ändå skulle vara o käka de hos jocke, men han "tvinga" på mig en :p go var den men orkade knappt nåt. Men nu funderar jag på att sova för jag har suttit o gäspat konstant i mer än en timma o mina ögon börjar svida. Får väl se när stoffe kommer hem, hoppas inte han väcker mig bara :p

Natti!

seeeg..

Hej hej! Alltså idag var det som vanligt en föreläsning med arbetsförmedlingen, men shit vad flummig o trökig den var idag! Shit jag trodde jag skulle somna! Ja o Linda visste knappt vad vi skulle ta os till. Sen efter det har jag inte gjort så mycket, bara slöat lite för att sen cykla till stallet. Red ut en liten sväng med gina, marie och magita, fast det var bara jag som red dom andra gick med hästarna. Så sjukt mysigt är det att rida här borta. Riktigt glad att jag flyttade Confetti dit :p

Nu då så står jag mellan två berg utav disk, tänker diska allt nu för jag orkar inte med att ha det så här! Men som sagt nu ska jag börja diska och lyssna på lite music! :)

//puss

God Morgon!

I morrses vid kvart över 7 åkte jag till stallet och gav hästarna mat och tog ut dom. Det gick fin fint. Ska ut till stallet två gånger till sen idag, måste mocka och sen ta in hästarna ikväll. Det blir väldigt mycket fram o tillbaks på måndagar då de är min och elins dag att ta hand om dom. Men det får man ta :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, stoffe sover o de lär han göra ett tag till :p Sen så ska han jobba vid fyra så vi kommer väl bara slöa framför tvn eller datorn innan det. Men borde kanske ta o äta lite frukost nu, min mage kurrar som bara den. Hörs mer senare.

//puss

Bidibiboo..

Tjosan! Sorry att jag inte skrev igår. Mina föräldrar var här med en massa hästsaker så vi var i stallet ett bra tag. Stoffes mormor och morfar kom till stallet också för att titta på hästen. Stoffes morfar är ju så söt alltså, han kom o gav mig värsta kramen när dom kom o han var så intresserad av min häst osv :p Sen när Stoffe slutat jobbet gick vi och åt pizza.

Idag har jag i princip bara vart i stallet. Red på min polle för första gången här :) Jag och Linda i stallet red ut. Kunde inte rida så värst mycket eftersom snön förstör alla ridvägar just nu, den är ju så fruktansvärt hård.. Men men, kul var det i alla fall och Confetti var jätte pigg :p Men så sjukt äkligt! Vi red förbi en gård som hade en hög med skjutna rådjur, vildsvin m.m precis utanför ladugården. O de låg en massa ryggrader och inälvor utspridda överallt, så sjukt vidrigt! Dom har tydligen så bara för att locka fram rävarna så dom kan skjuta dom. Men ändå, så jääävla vidrigt!

Men nu ska jag och älsklingen se film, blir The Fourth Kind tror jag :)

Ha det så bra!
//puss

Hot.. But not in a good way

Hej hej! Kom hem från stallet precis. O jag känner mig så himla duktig för jag har cyklat 9km idag, och det kommer jag göra varje dag nu, det är nämligen 4,5km till stallet från vår lägenhet. Kanske får skjuts nån gång men nästan alla dagar blir de till att cykla :) Men jäklar vad varm jag är just nu, hade motvind hela vägen hem :p I alla fall, hade tänkt o fota lite i stallet idag så ni som är intresserade kan få se vart jag har min kära lilla polle nu, men jag orkade inte. Desutom så var inte hästarna alls intresserade av mig idag, dom var för upptagna med att stå och lata sig i solen :p

Träffa Zandra på vägen till stallet också, en mycket trevlig liten pratstund blev det :) Saknat det faktiskt, var ju ett tag sen, bruden får ju än så jäkla glad! :) Well, nu kom min lilla pojke hem från jobbet, men han ska iväg direkt på fotbollsmatch. Han kommer inte hem förens ikväll så jag ska väl bara ta de lugnt o städa o lite sånt där som man behöver göra. Kanske orkar göra en sminkning sen också, får se :)

//puss

God morron!

Jo jag hann inte skriva mer igår för min lilla pojkvän ville kolla film o sen sova. Men de gör inget för jag gjorde inte så mycket igår efter stallet ändå :p Fick en hemsk huvudverk så låg mest i soffan o tyckte synd om mig själv.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska ta cykeln ut till stallet sen i alla fall. Tråkigt att det har börjat snöa igen bara, fast som tur är lägger det sig inte på backen, fast det kan ju ändras senare.. Det vet man ju aldrig. Men nu ska jag i alla fall göra frukost för nu börjar jag bli hungrig. Sen måste jag diska o gå igenom lite hästgrejer som ska med ut till stallet. Men skriver mer senare, och denna gången lovar jag det :)

//puss

Stallet

Hej på er! Kom hem från stallet för inte så längesen. Idag fick Confetti komma ut till dom andra hästarna för första gången. Det gick hur bra som helst! Hände knappt nåt, de roliga var att hon gick och tog den högsta rangen i flocken nästan direkt :p Och dom är ändå 7st i den flocken. Fast sen blev de lite väsen mellan den förra flockledaren och confetti men de är ju inte så konstigt hehe.

Men nu ska jag ta o sätta mig och försöka bli varm, kanske ska ta mig en varm oboy :) Sen blir de till att gå igenom en del hästsaker, diska osv. Skriver i alla fall mer senare :)


Tog ingen bra bild, de får bli en annan gång men här är i alla fall min älskade Confetti och den gamla gumman :p

Vad händer hos er idag? :)
//puss

my honey is here

Idag flyttade vi min älskade häst hem till Tidaholm :) Så glad är jag!
Fast jag är lite nervös :p Jag är nämligen alltid sån i början när jag är på någon annans gård o jobbar eller som nu, har hästen där då blir jag typ stirrig för jag är så rädd för att göra fel osv. Det dumma är att stirrigheten gör så jag inte riktigt kan konsentrera mig på vad dom säger o det är ju i början jag måste lyssna som mest för annars finns ju risken att jag gör fel. Så töntig är jag, men de får väl gå ändå. Alla gör ju sina små fel ibland. Well, nu vill min kära lilla pojk titta på film så jag får väl ta o stänga av datorn. Men jag skriver imorrn :)

Sov sött, puss

hem till föräldrarna igen då

Har haft lite fullt upp dom senaste dagarna så har inte riktigt orakt sitta vid datorn..
Idag ska jag i alla fall åka hem till mina föräldrar igen, måste packa ihop alla hästsaker osv för imorrn ska vi köra hit min älskling :D längtar så!

Jag har vart på en föreläsning idag också. Den handlade om hur vi kan göra oss intressanta för rekryterarna. Dom får det att låta så himla lätt att få jobb, varför kan jag inte bara få nåt då? Kanske beror på att jag inte känner så många runt omkring här så mitt nätverk är ju inte så stort.. Yeye, får fortsätta att leta.

Men nu måste jag ta o städa osv, ni får ha de så bra!

//puss

sova kanske?

Har inte gjort så jätte mycket idag, bara diskat lite o lagat mat.
Jag och älsklingen hade tänkt att kolla på film ikväll men vi upptäckte att den filmen vi skulle se på fortfarande är hos hans mamma o syrror. Så de blev ingen film ikväll. Men det kanske är lika bra för imorgon ska jag upp tidigt, ska med Anna (stoffes jobbkompis) till stallet imorgon o hjälpa henne lite och lära mig lite mer om stället. Kul att jag aldrig har pratat med henne förr :p Bara hejat lite smått när jag o stoffe handlat o hon jobbat typ :p Men hon verkar jätte snäll och hon har ju också häst där så de är ju kul :D
O nåt som är ännu roligare är att min älskade häst antagligen kommer hit på onsdag :D läängtar!

Men nu får jag nog ta och gå, stoffe vill sova och det borde jag med göra :p

Sov så gott, puss

Melodifestivalen?

Har halvkollat lite på melodifestivalen tills nu, orkar inte mer :p
Har småstädat lite idag o lekt med några kläder :) Får se om jag kan få dom lite snygga. Attans, kom på precis att jag har glömt att ta före bilder, det sög ju. Aja har inte hunnit göra så mycket så kan väl försöka ta några kort på dom så får ni före o efter bilder sen när jag är färdig :) Men nu vill min älskling att vi kollar på The Host. Han har faktiskt inte sett den, men det har jag och vad jag minns så tycker jag att den är cool ^^
Well, måste gå nu, ha det så bra!

//puss

Lovely day!

Äntligen fungerar mitt internet igen! Så nu jäklar ska jag komma igång igen :)
Okej i torsdags så var ju jag o Jenni i gbg o kollade på Alice in wonderland. Så jäkla bra var den! Den ska jag absolut köpa när den kommer ut :) Efter det åkte jag hem till mina föräldrar för att packa lite mer saker som ska hem till Tidaholm, för på onsdag flyttas min häst förhoppningsvis :D Så just nu står det en massa hästgrejer i lägenheten, ska ta ner dom till förådet senare..

Just nu sitter jag o små kollar på Mona Lisas Leende (som jag tycker är så underbart bra) och syr ihop en av mina väskor, fodret har gått sönder nämligen. Ska fixa med en massa kläder sen också :)

Skriver mer senare :)
//puss

lalalaa..

okej nu sitter jag på nilsericssons terminalen i gbg o väntar på jenni. vi ska gå på alice in wonderland, ska bli så jäkla nice, men just nu har jag skit tråkigt för jenni missa tåget så hon kommer en hel timma efter mig.. yeye, måste gå nu för de är nog cpe dyrt för mig att vara ute på mobilen. hörs kanske ikväll, puss

F**n..

Okej mitt internet har börjat cpa igen.. Det står att jag har bra täckning men det funkar inte i alla fall, så vet inte om jag kommer orka uppdatera så mycket eftersom jag inte riktigt orkar sno min älsklings dator :p
Men nu vet ni i alla fall..

//puss

Snow again..

Igår kväll när älskling jobbade åkte jag, stoffes mamma o lillsyrra, maria och annie o kollade på ett annat stall som maria hade tipsat om. Det var jätte fint, o de var bättre än de andra jag har kollat på för här har dom större ridabana som också är upplyst, många ridvägar och de kändes som ägarna till stallet var mycket mer insatta i allt som har med hästar att göra, och det är kul att dom som äger stallet också har travare som dom rider på :) Sen så var det billigare också och det är ju bra för mig som är arbetslös :p

Sen när älskling hade slutat jobbet så hade vi myskväll med god mat och en massa avsnitt av skins för det var våran dag igår <3 Love you, and you're my everything!


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på.. Blir väl de vanliga, diska och läsa i körkortsboken.. men nu ska ja börja läsa, ha det bra!

//puss

RSS 2.0