Two years together <3

Jag och älsklingen har två år idag <3 Helt sjukt vad tiden går fort! Kan inte förstå det alltså. Vi hade ju nyss ett ett år :p Men jag anntar att det är positivt när man känner så ;) Aldrig tröttnar liksom.

Men i alla fall. Jag ville bara säga att jag Älskar dig Stoffe och det kommer jag göra tills du gör nåt dumt. Ne ja skoja bara ;)  (Han är nog den sista som skulle göra nåt dumt om jag känner han rätt)

This is the seriously part:
Jag älskar Stoffe mer än något annat. Jag kan inte tänka mitt liv utan honom, det skulle inte funka helt enkelt. Jag insåg att han var min drömprins när vi hade pratat ett tag, men jag trodde aldrig att just jag skulle få honom, det är ju sällan man får sin drömprins. Men nu är han min o de hoppas jag att han alltid kommer att vara (a)


/Kisses

A dark livingroom with candles

Tuesday: Ledig från ridningen. Eller rättare sagt Confettis vilodag. Så hände inte allt för mycket. Bara tvätta hela kvällen typ :p

Sen idag då så har jag och Stoffe städat hela lägenheten. Välbehövligt var det! Dock lite kvar. Ridigt har jag också gjort såklart. Gick fin fint :) Och nu då så skulle vi egentligen haft filmkväll med Zandra och Anna. Men Zandra kom på för nåra timmar sen att hon har en lektion imorrn bitti klockan 8 så det sket ju sig tyvärr :( Så nu sitter jag och älsklingen och är rastlösa, vi kan verkligen inte komma på nåt vi vill göra.. Sitter iofs o funderar en hel del. Men just nu kan jag inte få iordning på alla tankar så mina funderingar får ni höra en annan dag :p

Men nu ska jag nog spela lite spel, längesen nu :p
Hörs imorgon, för då är det en väldigt speciell dag <3

/kisses

Oh shit höll på att glömma. Marilyn Manson har gjort en skräckfilm med sin modellbrud (om dom fortfarande är tillsammans) Lily Cole!! Ill cool verkar den vara! Den måste jag absoluuut se ;)

25 oktober

Sitter här och väntar på att jag ska få ett sms om att vi ska ut till stallet. Så här är det när man inte har egen bil.. Men de funkar ganska bra ändå :)

Så okej jag har inte skrivit på några dagar. Har haft lite fullt upp. I fredags var det en heldag i stallet med Linda. Vi körde Bilbopojken o sen red vi våra pållar också :) Sen i lördags skulle några i stallet haft dressyrträning, även jag då men så blev det inte. Spöregnade och Sarah våran tränare hade vart sjuk precis så lite elakt att dra ut henne i ovädret :p Igår var jag hemma i mina hemtrakter på kalas. Mormor har fyllt 85 så vi var ute och åt på resturang :) Mycket trevligt, men vi kunde ärligt talat valt en bättre resturang :p Där vi satt var det nog 2 minus eller nåt, helt sjukt.. O maten funkade väl, men jag skulle nog kunna göra lika gott o då är det lite ovärt enligt mig ;p Men men, kul var det :)

Men nu ska jag byta om, har en känsla på att jag kommer få sms av Linda snart om att hon åker o hämtar upp mig nu (ganska vanligt att det händer) och jag hatar att vara försenad.

Hörd kanske mer senare :)
/kisses

Tired....

My honey <3

Tränade lite hoppning med stumpan idag :) Gjorde en tre studs. Har inte hoppat studs på flera år eftersom jag inte tränat på flera år pga att hon fick föl och sen att jag hade så sjukt mkt i skolan. Men nu jäklar är vi på g igen ;D

Alltså jag tänkte skriva en del men jag sitter seriöst o nickar till här med datorn i knät :p Så jag måste nog lägga mig istället!

Hörs imorrn! // Kisses


In This Moment


Detta är ett av mina favorit band - In This Moment
Helt jäkla awsome är dom! Och sångaren Maria är så jävla snygg! Måste absolut se dom live snaaart! :)

Så, vad har hänt idag då? Ungefär det vanliga.. "Jobbat" på skolan hela dagen, sen när jag kom hem deckade jag lite i sängen med världens gosigaste pojkvän :) Sen har jag vart ute i stallet med Linda och Jennie :) Blev ett dressyrpass på banan. Gick hur bra som helst, hon gick som en klocka verkligen :D så glad! Håller på att träna upp grunderna igen. Min kära lilla häst har vart lite stel i nacken nämligen :p Men det märks knappt av nu och det har bara gått två veckor :D Underbart duktig häst har jag ^^ Hårdträningen går faktiskt riktigt bra. Och om det går så som jag vill så är vi på tävlingsbanan igen i början av nästa år :D Lääängtar!

Men nu är det så här att jag faktiskt ska ta o sätta mig o spela lite sims ;p hahah nööörd typ. Aja.

//Kisses

19/10

Jo men insläppet av hästarnas gick bra. Men regnet föll i 120km/h från himmlen kändes det som, och kolsvart var det. Så jag kan ju säga att jag vara bara liiiite rädd :p Japp, jag är sjukt mörkrädd! Vill inte vara själv i mörkret egentligen, men men jag har ju hästarna :)

Alltså på tal om annat, jag såg på Kom i form med Anna Anka ganska nyss. Och jag är en av dom som verkligen inte gillar hennes åsikter osv. Men jag måste säga att hon är riktigt bra på det hon arbetar med, o det är väl tur det iofs. Och helt ärligt, jag kommer nog faktiskt fortsätta att kolla på det framöver :p O på tal om komma i form o så där, jag måste verkligen börja träna! Jag får ont lite överallt i kroppen då o då och jag är så sjukt svag. Inte bra alls! Men jag har det dära problemet att jag kan börja träna o är jätte duktig i några dagara sen blir det att jag inte gör det, o sen börjar jag träna igen om en månad men sen slutar det alltid likadant.. Jag vet inte hur jag ska få mig att göra det varje dag. Kanske funkar om Stoffe är på mig som fan, får väl kolla om han har lust med det ;p Han ska ju börja träna ordentligt igen också så.

Men men, jag har en regäl hög med papper bredvid mig som jag måste gå igenom så får höras mer imorrn :)

//kisses

F**k You

Ligger i sängen o kollar kläder, inte bra! Men men, älskar att det finns en önskelista på H&M's hemsida ^^ Man kan ju drömma iväg att man snart har råd o köpa allt ;p Hittade lite saker på Ikea i söndags iaf ;) O min kära lilla pojk tvinga mig att testa två par leggings när vi var inne på A6. Dumt! Älskade ju dom så var ju tvungen att köpa dom.. Bye bye 460 spänn -.- jaja värt var det ju egentligen ;)

Men nu har jag folk som är på mig, så måste dra ut till stallet o ta in hästarna.
Hörs mer senare i think..

//kisses

Ikea

Sitter i bilen på väg till Ikea. Ska bli nice som f**n! ;p får se om det blir en del inhandlat. Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir stallet så klart men sen vet jag inte. Skulle ha tvättat idag men vette fasen om vi kommer hinna det. I värsta fall får jag försöka sätta stoffe på det ;p Men nu börjar vi närma oss och tur är väl det för jäklar vad varmt det är i bilen! Hörs senare! //kisses

30 days of night



Kom hem för inte alls så längesen. Har vart hemma hos mor och far på kalas för brorsan och min brosdotter :) Så kul att träffa familjen igen :) Ganska jobbigt att träffa brorsan o hans familj och mor o far så lite som jag gör. Eller lite o lite vet jag inte om det är, men iaf. Var i alla fall ett väldigt roligt kalas :)

Efter det blev det till att köra hem med brorsans finfina bil ^^ Jag ska nämligen lära mig att köra med hästkärra och mor o fars bil orkar inte riktigt dra det, så fick bli lite övning med brorsans bil och en vanlig kärra full med hö :p Inte det bästa att börja med en stor hästkärra kanske :p Men men, bra gick det iaf :D Förutom när det sprang en älg över vägen.. En bil körde om mig och lite framför kom det två mötande bilar. Precis när bilen som körde om mig hade kommit tillbaks till vårat körfält springer älgen upp på vägen och halkar imellan dom två mötande bilarna, som det inte alls var stort mellanrum mellan. Som tur var kom han upp på bena så snabbt så han sprang iväg. Men jäklar vad läskigt det var!

Nu blir det film!

Btw, Taylor Momsen är så sjukt jäkla snygg! Om man ändå fick se ut så :p

//kisses

9 oktober

Haha aa de var jäklar vad jag började blogga igen alltså ;p Men jag fick klagomål på det av en viss Jessica igår så tänkte att nu när Sandra ändå sitter på toa så kan jag väl blogga lite då. Hehe, well är hemma i Trollhättan nu då. Ska ut med Jossan o Sandra ikväll, kommer bli awsome :D

Annars idag har jag ridigt. Tidigt blev det, men så skönt var det! O pållen skötte sig så himla bra, jätte glad är jag!
Men nu måste jag börja fixa mig ;p

//kisses


RSS 2.0