...

Gu vad irriterande detta är... Jag vill hellre blogga från ipaden för jag orkar inte sätta igång datorn. Men det tråkiga är att man inte kan lägga upp bilder... Om man inte uppgraderar, men palla att betala för det.. Jag hoppas att dom ångrar sig och gör en app istället.

Såååå, Evve var här i helgen. Det var underbart! Det blev mycket prat, sen satt vi o tanta oss (sticka) vilket vi löööve. Gillar man att greja med händerna så är det toppen och faktiskt ganska mys. Plus hur gött är det inte med raggisar? ;p Sen så blev det lite ridning såklart ;) O lite annat skoj. Underbar helg!

Nu ska jag ta o äta min grymt sena frukost :p
/kisses

My honey

Omg vilken gammal bild jag hittade precis.. O tänk vad sjukt dålig kamera det var på mobilerna förr ;) Men iaf, min underbara Evelina kommer förhoppningsvis hit imorrn. Hoppas hoppas hoppas.. Saknar henne något enormt!

Så idag då, jag o Linda har börjat simma. Vi är inne på våran andra vecka nu. Simmade 20 vänder på en halvtimme. Hade inte så mycket tid på oss idag men ändå ganska bra för att vara otränade tycker jag ;) Sen blev det en ridtur på min lilla pålle. Så nu är jag helt slut :p

Men nu har min älskling äntligen kommit hem. Så nu blir det toast och ett avsnitt av Storm Chasers. Love it!

/kisses


Ännu en tv serie att följa..

Har precis kollat klart på premiär avsnittet av Pan Am. Jag som är helt kär i typ 50-tals filmer m.m älskade det första avsnittet :) O en av mina favorit skådisar var med (Christina Ricci). Så ser verkligen fram imot nästa avsnitt :) Det är väl kanske inte en serie för killar men flickorna där ute tycker jag absolut ska kolla upp den serien om ni inte redan gjort det ;)


Puss

Nystart igen?

Bild: Not mine

Halloooo allt folk! Nu ska jag försöka att blogga nåra gånger i veckan iaf. Får se hur det går. Har vart så delad på om jag ska ha kvar denna bloggen eller gå över helt till tumblr. Men jag tror att jag ska försöka att ha båda ;)
Så det jag gör just nu är kurerar mig i soffan då jag är fruktansvärt förkyld.. Så himla kul alltså. Plus att jag sitter och stickar raggsockar ;D Dom blir skit snygga ska ni veta! Får väl lägga upp en bild när dom är klara ;)

/kisses

RSS 2.0