Summer?

Bild: Tumblr.com

Jäklar vad sjuk jag är nu! Känns som min näsa är tio gånger större än vad den är, och den sticks! Okej att jag har haft jobbig förkylning förut men den här tar priset! Blir till att kolla upp näsan på vårdcentralen när jag har tid. För er som inte vet så blir jag aldrig riktigt frisk från mina förkylningar, så har förmodligen en polyp i näsan. Hoppas jag iaf :S Bara operara bort skiten sen mår man super igen ;D

Så vad har ni haft för er idag? Själv försov man sig till jobbet och sen har jag bara jobbat. Kan ju tala om att min klocka faktiskt inte ringde! Så kass på att ta mig till jobbet är jag inte egentligen!
O vet ni, på denna dåliga dag hände det faktiskt en sak som gjorde mig riktigt glad! Solen tittade fram. Det var väl på tiden...! Det får fan inte regna nåt mer nu! Vill ha sommar!

Men nu ska jag ta o försöka bli frisk!
/Bye

Sick girl..

Hejsan på er! Jag vet, har inte skrivit på ååååår. Ne men nästan en månad iaf. Det är så att vi har flyttat så det har vart fullt upp med det. Har iaf kommit in i nya lägenheten nu. Fjärde natten här inatt. Dock så är det kaos här, har inte hunnit tapetsera färdigt nämligen. Men det är okej.

Vet inte vad mer som kan ha hänt under denna tid jag inte har bloggat. Kommer inte håg nåt speciellt iaf. För övrigt så är jag sjuk, som vanligt. Ska ta o ringa till vårdcentralen imorrn. Ska tvinga dom att kolla på min näsa hehe. Sen så kan jag säga att det dära jag skrev om i förra inlägget om att jag ska titta mindre på tv, det funkar riktigt bra ;) Vilket många vänner säkert inte trodde att det skulle göra då dom vet att jag är helt tv galen haha. Men jodå jag har allt blivit duktig ;) Flytten kanske har hjälpt till lite också eftersom våran tv inte är inkopplad haha. Men jag lovar, ska fortsätta att vara duktig när den kommer upp på väggen igen ;)

Men nu ska jag ta o fixa lite mat tror jag, eller kanske städa på toaletten. Står hur många påsar som helst där.. Yeye.

Kisses!

RSS 2.0