Kall vinterdag

Förlåt för dålig uppdatering, jag har inte riktigt orkat sätta mig vid datorn :p
I fredags (tror jag i alla fall att det var) så var jag hemma hos Stoffes mamma hela dagen, skönt tycker jag för hemma sitter jag ju hela tiden. Blev en del film med Evelina o sen när Stoffe slutat jobbet kom han dit och så åt vi, sen i lördags var jag och älskling hemma hos hans pappa på julmiddag o så där, mysigt :) Sen fick vi skynda oss hem för de blev fest hos oss på kvällen, de var riktigt kul :) Och Stoffe deckade inte innan festen var slut, riktigt duktigt får jag säga ;p Dock så kom en surgubbe ner och klaga på oss vid klockan ett, det är självklart att jag förstår att vissa kanske störs när man har fest och jag sänker mer än gärna musiken ifall dom kommer och ber om det men då får dom faktiskt vara trevliga! Bara för att vi är unga och har fest betyder de inte att vi är elaka ungar som inte bryr oss! Om han hade vart snäll och frågat snällt om vi hade kunnat sänka så hade jag sprungit så fort som jag bara kunnat till högtalarna o sänkt, visserligen gjorde jag det nu med men ändå, men han var jätte arg och skällde ut stoffe, inte snällt gjort, man kan faktiskt vara trevlig! Måste kolla upp vart denna surgubben bor för om det är han som bor precis brevid så ska jag bannemig gå o klaga på honom som har tvn på max på mornarna vid 6 (vi har sängen vid väggen där han har tvn tydligen) för vissa går ju faktiskt inte upp lika tidigt som han! Men i alla fall, vi hade kul efter att surgubben hade vart nere ändå så klart, dock med lite lägre musik. Men de var skönt för mina öron och min kära tinitus :)

Sen igår åkte jag hem till mina föräldrar, fast åkte bara hem och åt sen åkte jag o pappa till dom som äger min häst, yes jag står inte som ägare på min häst men dom säger att jag har fått henne, bara dom får ta föl på henne och det tycker jag är en jätte bra deal :) i alla fall så åkte vi dit för att gå igenom fler saker jag ska sköta när jag ska vara där. Jobbar nämligen där varje gång dom är utomlands för nån måste ju sköta hela gården med alla hästar osv :) Nåt som är nytt är att jag ska börja köra deras Ferrari, hehe det är smeknamnet på en av hästarna i stallet, hon har vart hur bråkig som helst men nu går hon som på räls, hon blir aldrig andfådd eller trött och hon kan springa så jävla fort så de är deras så kallade Ferrari :p Men jag orkar inte berätta mer om detta nu, de tar jag när jag väl är där :)


Här är ett nytt kort på "min lilla" fölunge :) Så stor o lik sin mamma har hon blivit, och en
så bra travhäst ska hon bli eftersom hon har Confetti som mor och
Steinlager som far :)

Sen idag har jag passat mina brorsbarn lite, sen försökt att rida, men de är så hård snö så Confetti kunde knappt gå i den (hon har tyvärr trampat ner broddarna så går inte att rida på vägen) så ridturen kanske blev knappt en halvtimme, tråkigt när jag väl är hemma o kan rida :( men men, de är väl sånt man får ta ibland.. Sen efter det kom min bror och familjen igen och det blev julmiddag och klapputdelning. Min bror blev så himla glad när han fick brevet av mig där de stod att han ska få tatuera sig :) Han bara sken upp som en sol hihi. Dom åkte föresten för inte så längesen så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, fast ska iofs upp tidigt imorrn för jag, mamma o pappa ska åka skidor :p så jag kanske borde sova?




tog lite bilder på älsklingen min och sotis när jag var ute,
hon är f*n den vackraste jag sett dock ser hon ganska liten ut här ;p

Föresten vi har fått en inneboende i ladugården, en liten ljusbrun och långhårig kanin.
Han brukar springa in i trädgården och sätta sig under fågelborden och äta fågelfrön :p


här är den lilla filuren

Men nu har jag inget mer att skriva för tillfället så,
ha det så bra :)

//puss

24

God Jul på er!
Hoppas ni haft en lika bra jul som mig :)

Dagen började med att Stoffe gick till jobbet runt halv 7, dock så glömde han stänga dörren till toan o då hör man fläkten jätte väl så jag var tvungen att gå upp och stänga dörren och då blev jag så klart skit pigg så jag var tvungen att gå upp :p men de var inte allt för illa då de gick julfilmer på tvn :)
Sen blev de till att fixa sig, tänkte testa att göra en julsminkning på mig dock så var dom ögonskuggorna jag använde så bra så de blev inte lika bra som jag hade tänkte mig, men en del beröm fick jag för den ändå :)

här är en bild på den, inte världens bästa men..


det skulle alltså vara grönt och rött, men min röda var ju så kass så de blev inte så bra, men de fick gå

Sen efter fixandet gick jag hemma till Stoffes mor, där Stoffe väntade, de blev lite kalle ankas jul och sen bil till Stoffes mormor och morfar. Det blev god mat och många julklappar så klart. Senare åkte vi hem och öppnade ännu mer julklappar som var från mina föräldrar osv. Stoffe blev överlycklig för sin julklapp, bra det :) Dock så fick jag ingen från honom för den har inte kommit än, men de gör inget hehe.

Men nu sitter älskling och tjatar på att vi ska gå o lägga oss, och jag är faktiskt ganska trött så ska lägga oss nu, ha det så bra :)



//Puss

Confetti Drew

Måste bara säga att jag saknar min älskling såå himla mycket så jag knappt vet vad jag ska ta mig till.. Jag trivs jätte bra i Tidaholm men det är faktiskt riktigt jobbigt att vara utan Confetti :( Ja jag är en hästnörd, en stolt sådan och har alltid varigt och kommer alltid att vara :) Men i alla fall, jag hoppas verkligen att jag hittar en stallplats snart så jag äntligen kan få rida igen och tävla. Jag saknar det så otroligt mycket, och nu när det är en massa snö ute vill man ju inget hellre än ut att pulsa i snön :)


jag och älsklingen efter en tävling i mariestad :) gu vad jag saknar det!


älskling när hon fick lilla Leona Crown :)

Godmorron

på er.
Usch, jag hade en sån hemsk mardröm inatt, trodde verkligen att det var sant när jag vaknade, och ville nästan bara gråta, helt sjukt.. Och jag har haft denna drömmen en gång förut men då slutade den inte lika illa som denna gången.. Usch säger jag bara!
Föresten, det är jätte mycket snö ute nu, de har typ snöat hela natten, myspys :)
Idag kommer jag ha fullt upp, måste städa de sista, diska, baka det sista julgodiset, klä granen som vi får idag och sen måste jag o älskling hitta två små julklappar för högst 50kr o två för högst 25kr, för ikväll blir det julklapps spel och bingolotto hemma hos hans far. Mysigt indeed :)

Men får väl se om jag hinner skriva lite mer senare,

puss

Hejsan hoppsan

Lillebror!
Idag har jag fixat med lite grejer här och var. Gick och hämtade ett paket imorses med lite julklappar. Så mysigt när det är helt vitt ute :) Och just nu snöar det för fullt, de har de gjort ett bra tag. Sen blev de till att slå in dom sista julklapparna, förutom pappas som kommer senare. Efter det gjorde jag Amerikansk Fudge, så gottigt :)



Sen blev det till att diska en massa och sen fixade jag middag. Funderade på vad jag skulle göra så att den fisken vi har hemma skulle bli god, till slut slängde jag bara ihop lite av varje och det blev riktigt gott och nyttigt så jag känner mig riktigt stolt ^^ Det blev i alla fall en blandning av lax, hajmal och sej som jag tog citronsaft på, sen blanda jag det ihop med couscous som var smaksatt av paprika, sen slängde jag i lite rödlök, avokado och vitlök, jätte gott och mättande :) ni borde testa!


ser det inte mumsigt ut? :)

Och nu sitter jag här framför datorn och funderar på vad jag ska hitta på, om jag ens orkar hitta på nåt?
Yeye, ska kolla lite på scrubs nu men jag skriver imorrn. Kanske hittar på nåt skojigt imorrn som jag kan skriva om, or not. Händer inte mycket här när man har vännerna flera mil ifrån sig, men jag överlever, snart kommer ju jenni hit o underhåller mig :)

//puss

fullt upp

Yes, de har faktiskt vart lite fullt upp nu.
I förrgår så var jag i Skövde hela dagen och träffade Niklas :) Mycket roligt.
Det blev den sista julklapps shoppingen, en massa prat, mest om att vi måste fixa till våran garderob och att när vi får barn att vi vill att dom också ska vara mot det rockiga hållet haha, sen så blev det en film också.
Sen igår blev det städning och julbak med älsklingen :) Blev lussekatter och trillingnötter, så gottigt!







mums mums :D


Så vad händer idag då? Blir väl till att baka lite till här, sen vet jag inte vad jag ska hitta på

//Puss

Filmpremiär



Ja då har man vart på premiären av Avatar, jag säger bara så här, waow! Absolut en film i min smak! Går knappt att förklara fast de är väl lika bra att jag låter bli ifall de är nån där ute som inte sett den o vill se den, kanske inte så kul ifall jag berättat en del då. I alla fall så var den skit bra gjord, skit bra handling osv.. Skit bra helt enkel :p
En film jag absolut ska köpa när den kommer ut. För övrigt så var de jätte kul att gå på bio med älskling, dennis och sandra :) När man sitter hemma o inte gör nåt om dagarna så är detta verkligen räddaren i nöden haha :p Kul att få komma ut i alla fall. Men nu ska jag ta o göra nåt annat än att sitta här för de är jag alldeles för trött för hehe

//Puss

föreläsning

Okej igår när jag skulle skriva här så kom jag inte in på bloggen så jag får skriva nu istället.
Först på förmiddagen så var jag på en föreläsning med Peter Ploman på Af. Han pratade om kommunikation och motivation, hur vi tänker och hur vi kan ändra våra tankar. Vi har en massa måsten som styr våra liv och han berättade hur vi skulle ändra måstena till nåt possitivt istället, mycket lätt men nåt som man aldrig riktigt tänker på. Föreläsningen gav faktiskt riktigt mycket och man fick mycket mer energi och motivation. Så om han håller nån föreläsning i närheten så tycker jag absolut att ni ska gå och lyssna på honom för han är både väldigt rolig och det ger jätte mycket.

Sen på eftermiddagen julstädade jag o Stoffe lite, mest jag. Så nu har det kommit upp en massa julpynt, jätte mysigt blev det :)

Men nu idag då, ska väl småstäda lite här o var och sen blir det till att träna lite, sen en dusch, och sen blir det Skövde och bio med älskling, Dennis och Sandra. Premiären av Avatar blir det, kommer bli riktigt kul :) Men jag får väl ta o sätta igång nu så jag får nåt gjort :p

//Puss


middag

Just nu sitter jag och äter middag, har lagat.. okej jag kommer inte ihåg vad det heter men det är i alla fall spagetti och köttbullar som man har kokat ihop med köttbuljong, så fruktansvärt gott är det, och mättande! För övrigt har det inte hänt så mycket idag, har bara vart på Af i morrses, sen på vägen hem var det en liten snöstorm. Bra eller dåligt? Well det är mycket snö ute nu o det älskar jag, men att gå i snöstormen var inte jätte kul men lite mysigt ändå ;p

Snart kommer Stoffe hem och då ska vi städa och sen sätta upp massa julpynt, ih vad jag längtar :D Kanske slår in en del julklappar med för jag tycker det är så kul. Jag har längtat så himla mycket efter jul o snö o nu är den och knackar på dörren, så mys.

Föresten igår så glömde jag ju berätta att Zandra är hemma i stan och vi träffade henne efter vi shoppat julklappar, hur kunde jag glömma? Jag var väl uppe i mitt virriga inlägg lite för mycket kanske :p i alla fall så var det hur kul som helst att träffa henne även om vi alla var sjukt sega hehe.
Men nu ska jag försöka äta upp min sjukt varma mat, men skriver väl kanske mer ikväll :)

//Puss

julklappsshopping

Idag har jag och älsklingen vart i skövde och shoppat julklappar.
Hitta faktiskt en hel del vilket var skönt, och jag fick till och med nånting också.
Älsklingen min är verkligen för snäll, han köpte dom skorna jag ville ha, som finns på bilden i förra inlägget. Kändes dumt att han skulle köpa dom till mig eftersom han betalar allting för oss båda redan, men det hör väl lite till kärleken också, inte att han ska betala allt o att jag ska bli bortskämd alltså, nej usch för det! Det jag menade var att man ska ge o ta vad det än handlar om (vilket alla redan vet men ändå). Tyvärr så har jag ju inget jobb just nu så har jag ju väldigt lite pengar som jag får från arbetsförmedlingen men jag försöker betala lite i alla fall, men det jag tänkte säga var att så fort jag får ett arbete så kommer jag försöka ge tillbaks allt jag fått, inte för att det handlar om att man måste köpa saker men han har betalt så mycket o då vill jag försöka återgälda det liksom. Okej nu känner jag att jag är ute och virrar väldigt mycket men jag hoppas ni förstår vad jag försöker komma fram till i alla fall haha.

Men nu ska jag fixa mitt CV o lite annan skit..

//Puss

önskelista?



Jag har ganska svårt att komma på vad jag önskar mig i julklapp och det vet väl dom flesta om som köper till mig. Men nu har jag suttit o tänkt lite, okej allt här är väl inte direkt lämpligt som julklapp, eller jag hade väl rättare sakt fått dåligt samvete ifall någon skulle köpa mig nåt så pass dyrt som tex mobilen eller bhn. rästen är väl i ganska okej pris, förutom kanske skorna. Jag får väldigt lätt dåligt samvete ifall nån köper mig nåt dyrt eller över huvud taget betalar för mig. Vet inte riktigt varför det är så men sån är jag bara. Men i alla fall, det som är på bilden är sådant jag vet att jag vill ha, även om de inte blir nu så tänker jag skaffa mig det nån gång.
Parfymen har jag dock inte luktat på men när jag läste om den lät den väldigt go. Sen så är de en del hästböcker jag vill ha eftersom att jag är en liten hästnörd :)

Men nu vill älskling att vi ska sova så jag får väl gå nu.

//Natti

Myys

Gu vad problem jag har med designen på bloggen, den har verkligen ett eget liv.
Inget blir som jag vill.. Men det får väl gå, förhoppningsvis så fixar de sig väl nån gång under
detta eller nästa år :p

I alla fall så var jag och älskling i gbg i fredags och shoppa julklappar :) så himla mysigt var det, önskar bara att man haft lite mer pengar så man kunde köpt nåt kul till sig själv också hehe. Men de blev en del julklappar i alla fall, o bra var dom allt också.
Sen på kvällen blev det liseberg o då var mina föräldrar med också, mycket mysigt.
Fanns fusksnö lite här och var så de ökade julkänslan ännu mer :)

Sen har det väl inte hänt så mycket mer roligt denna helgen, träffat min ena bror och hans familj sen bar det av hem igen, är faktiskt riktigt stolt för ja körde bil hela 10 mil, inte illa för en som inte är super van att köra bil, men nu är jag på god väg till körkortet i alla fall :p Bara pengarna som saknas.
Får väl se vad som händer idag, stoffe börjar ju jobba fyra så vet inte vad jag ska hitta på riktigt, förutom att diska det lilla berget i köket, jag ser såååå fram imot det ;p

//puss

New

Ja då har man skaffat sig en ny blogg , ska försöka vara mer aktiv på den här

//puss



RSS 2.0