31/7


Titta vilka trötta sötnosar som ligger i min soffa :p

Min bror och familj har vart här en stund idag och lämnat vovven. Det var kul :) Blev en liten promenad, fika och en massa bus med barnen :p Sen var dom ju tvugna att åka tyvärr, men efter det blev det kalas hos stoffes kusin :)

O nu sitter jag i soffan och tittar på family guy maraton och stoffe sitter vid datorn :p Ska snart ta en liten promenix med Molly buset :) Myyys.

Buskillarna ;p


Brorsan, Sebastian och Therese :')

Men nu ska jag fortsätta att kolla på tv då va ;p
/Kiss

30/7

Hejsan hoppsan lillebror! Okej vad har hänt idag? Mja inte så mkt. Städat nästan hela dagen, hämtat ut mina jeans på posten och vart hemma hos svärmor och stoffes syrror :) Helt okej ändå även om det kanske låter lite halvtråkigt så där. Mysig kväll har vi haft i alla fall :) Åt pizza o lite så där.

Men ja detta kanske inte var så party, har inte så mkt att skriva alltså. Funderar seriöst på att gå o städa lite till för imorrn (ganska tidigt) kommer min bror med familj + deras lilla vovve som vi ska passa en hel vecka :) Kommer bli kul!

Men aja, får ta o bli lite mer städ då. Hörs imorrn ;p

/pusselipuss


myspys bild :)

Förresten kom på att för två dagar sen hade jag och älsklingen 1år och 9månader :') Ifall nån vill veta ;p
puuuuuuusss

P.S. I Love You


P.s. I Love You

Okej jag skulle skrivit igår egentligen, men blev så jäkla trött när jag skulle göra det så gick o la mig istället :p Men i alla fall så kom mina föräldrar och hälsade på igår, det var kul :) Vi drog till Habo för att hälsa på några av mina kusiner, vilket var jätte kul! Älskar när man står nära sin släkt! Eller aa jag har gjort det när jag var mindre o sen har vi glidit isär mer o mer vilket är ganska förståerligt eftersom alla flyttar mot olika håll osv, men jag tycker det är synd. Men nu kanske det kan bli bättre igen :) På vägen hem åkte vi förbi Falks grav, inte så speciellt. Sen på kvällen såg jag denna underbara film. För folk som inte sett den, SE DEN! Finare film får man leta efter! Älskar den! O den blir ju inte sämre precis när en snygg Irländare som Gerarld Buttler är med ;) Hehe.

Så vad har hänt idag då? Jo har vart ute o badat min häst, behövdes kan jag säga! Dock så rulla hon ju sig precis efter, men det förvånade mig inte speciellt mkt :p Sen har vi vart på grillkväll hos älsklingens pappa :) Lite kubb o en del prat o så där, mycket mysigt! :)

Men nu tänkte jag nana faktiskt, får se om det händer nåt kul imorrn :)

/Kisses

Oh waow..

Well, i love skins. And I love everything about britain.

Jo men hej. Borde kanske sova egentligen eftersom vi ska upp tidigt, men men. Måste bara säga att jag o älsklingen testade att göra egen kebabsås, en rosa och en röd. O om jag ska vara ärlig, så jäklar vad vi är bra på't! Riktigt stolt faktiskt, så gott var det! Så ja det har vart en liten myskväll med hemmalagad pizza o så. Myspys <3 Blev ett avsnitt av True Blood och filmen Shank. Dock så var Shank inte lika bra som jag trodde men den var ändå helt okej ;p Kaya är ju så jävla awsome!

Men på tal om annat, igår så hann jag inte skriva eftersom vi bjudit hem älsklingens syrror och annie på middag och filmkväll. Blev hemmagjorda klyftpotatisar och sweetchili kyckling, riktigt gott blev det! Sen blev det även två japanska skräckisar som inte var så party, så de är ingen idé att ni ens får veta namnen. Men mest för att jag inte minns dom hehe. Men nu ska jag nog ta o sooooova, för börjar bli lite lite trötter.

/Kisses

 


25/7

 

Jo jag lever. Har dock inte kunnat skriva på ett tag då jag har vart på intensivkurs för körkort, så snart jäklar har jag det lilla plastkortet! ;p För övrigt har det väl inte hänt så mkt. Har bara tagit de lugnt när jag väl vart hemma. Fast har ju vart i trollhättan o festat med mina vänner på fallens dagar såklart ;D De var skit nice! Oförglömligt! Well nu ska jag nog fortsätta att städa lite så våran lägenhet blir finare än någonsin ;p

Bjuder på en bild på mig i rött hår ;p

//kisses


RSS 2.0