Tralalaa

Okej det blev inget bloggande sist när jag lovade :p Men skit samma. Liten uppdatering nu i alla fall. Åkte hem till mina föräldrar i onsdags, skulle träffat Evelina men hon fick världens migrän så de blev inte av. Satt bara hemma och kolla tv :p Hälsade på Sotis (hästen som höll min häst sällskap när jag bodde hemma) och hennes kompisar också. Fick sånt jävla dåligt samvete när jag hälsade på henne, hon ville så gärna komma ut o bli grejad med, o så går hon typ själv i hagen och det är ju jag som har tagit hennes bästis :/ MEN jag ska egentligen inte ha dåligt samvete eftersom det inte var jag som red henne osv men jag är lite känslig för sånt dära så jag blir lessen ändå.

Okej men i torsdags då, de hände en massa roliga saker! Först åkte vi och hälsade på Confettis "bebis" (hon är två år nu) och oj vad stor hon har blivit! Sen så vart det bara att åka hem, äta, sminka sig, hämta Jenni och sen åka vidare till vänersborg för att bli fotad. Så jävla kul var det! :D Jag ska absolut börja mer med det, jag har ju en liten töntig dröm som alla småflickor har, bli fotomodell. Yeh nu vet ni. Sen i alla fall så åkte vi in till stan, träffade Evve och kollade på Skrädderi och Modes modevisning (den linjen jag gick på gymnasiet) :) Fyfan säger jag bara! Om ändå vi inte hade haft så mycket att sy så vi hade kunnat göra så fina saker som dom gjort... Och fått finare tyger... Oh well. Jag ska nog börja sy igen, om jag orkar :p Är jäkligt trött på det men ändå så vill jag.. Men ska sy lite nu i helgen ändå för Michaela kom hit med sin studentklänning som jag ska sy upp åt henne :)

Idag så har det inte hänt jätte mycket, bara vart i stallet såklart :) Hopptränade, och oj vad bra det gick :D Jag har nog underskattat min häst lite, eftersom vi inte har tävlat osv på så länge så har jag inte hårdtränat henne på samma sätt, så jag har tänkt att hon säkert glömt en del men idag när jag testade lite så var hon så jäkla duktig! De är inte att jag har underskattat henne i hoppningen utan i att just kunna galoppera på så små volter o sånt dära. Men hon var så himla duktig! Även om det var riktigt jobbigt så gjorde hon det, så underbar är hon! :)


Detta tränade jag på idag :)    (Inte min bild)
Måste bara säga att de var så sjukt kul, för när Jessica tog bort studds bommarna så det bara var en kombination så hoppade hon i alla fall där bommarna hade legat haha så jävla kul x)

Men nu måste jag sluta skriva för min pojkvän får ryck på mig :p Han vill kolla en massa filmer nämligen
Så ha de bra!

//puss

Trötter

Okej jag vet att jag är väldigt dålig på att blogga just nu, jag har inte riktigt orken och inte så mycket att skriva om heller. Men i alla fall.. Skit dåligt väder här, sjukt tråkigt :/ O ska till stallet om några timmar men får hoppas att regnet har slutat då :) Men jag är skit trött så ska vila lite. Men jag lovar att uppdatera ikväll för nu måste jag skärpa mig :p

//puss

Tävling

http://mangofisk.se/2010/may/tavling.html?_tmp=b02331540c1823c1b2f4b70907c2895f99fe800e

Okej är med i denna tävlingen :) Inte för att jag tror att jag kommer vinna för det brukar jag aldrig lyckats med x) Men det hade vart oerhört kul eftersom jag har dansat och tänker göra de igen så fort jag har råd ^^ Det är ju så fruktansvärt kul med dans! :D

Annars så har det väl inte hänt nåt speciellt. Bara vart i stallet som vanligt :)
Men nu är det så här att jag är sjukt trött, så ska kolla tv nu en liten stund, sen sova

//puss


Duktig tjej jag är ibland ;>


Idag känner jag mig ganska duktig ändå. Har äntligen fått ringt till tandvården och vårdcentralen för att kolla så jag verkligen är överskriven hit till Tidaholm. Sen har jag också fixat mig en sadel, äntligen :D Frågan är när den kommer. Sen så tyckte jag att jag förtjänade lite grejer själv också, så har klickat hem lite kläder som gör sig mycket bra i min garderob ^^ Well well, nog med det roliga, ska ut o diska i köket nu, sen blir de till att laga mat.

Har pratat lite med min lilla ÖrebroJessica idag också, och vi har kommit fram till vad jag ska satsa på att göra, skönt att ha nån att prata sånt om som verkligen fattar o är smart ;p haha. Får se om jag trivs med det på heltid sen när jag är färdig bara :p Annars i värsta fall har jag ju en del andra planer som tur är ;p

Men nog om detta, måste ta tag i disken osv. Hörs kanske mer ikväll

//puss

Tralala

Okej nån dag snart ska jag fixa lite med min blogg, om jag orkar vill säga.

Har inte gjort så mycket idag. Bara vart i stallet i eftermiddags. Jag och Linda tog en tur på ungefär två timmar på berget. Sjukt mysigt där! Hoppade lite på terrängbanan o så där :)

Men nu ska jag o älskling kolla film så det får bara bli denna lilla uppdateringen idag.
För övrigt så måste jag lära mig att ta med kameran överallt igen :p

//puss så länge

Seeeg

Okej jag är verkligen kass på att skriva nu för tiden. Grejen är att jag alltid har nåt annat för mig när jag är inne på datorn. Vet inte om det kan vara för att jag har suttit o letat efter en sadel som en galning men jag ska försöka bättra mig och skriva i alla fall varannan dag.

Men aa jag är i alla fall fortfarande sjuk, som tur är så har min rethosta nästan försvunit helt, förutom på mornarna. Men nu har jag snorig näsa istället.. Inget kul alls!

För övrigt har de väl inte hänt nåt speciellt. Fått sålt min sadel, sjuukt skönt. Nu ska jag bara hitta en till mig också.
Sen igår så var jag hos Jessica och fick mitt hår fixat, äntligen! :D
Så här blev det



Har vart i stallet idag också, såklart.. Blev tyvärr ingen ridning för det har spöregnat hela dagen :/
Titta så blöt min älskling var när hon kom in. Men så söt var hon haha, ser verkligen ut som om hon tycker att jag skulle tagit in henne en aning tidigare :p



Men nu tror jag att min lilla pojk vill titta film, även om klockan är lite mycket :p

//kisses

Im Back!


Okej nu är jag tillbaks igen. Har bara inte orkat skriva de senaste. Har haft en del att göra.
Men ja ni ska få en liten snabb uppdatering.

Jag och Jessica var på föreläsning i Falköping om avmaskning m.m för hästar,
mycket intressant!
Jag och älsklingen har haft 1 och ett halft år, den 28april :')
Jenni har vart här en helg.
Födelsedagsfest för älsklingen som fyllt 22.
Jag och Jenni åkte till Herrljunga i onödan, missförstånd mellan mig o tatueraren..
Löshoppat hästarna i stallet, väldigt kul ^^
Lagt ut mina sadlar för försäljning och letar efter en ny.

Och såklart så har jag vart i stallet varje dag :) Vad hade jag gjort utan min pålle?!

Men just nu sitter jag i soffan och hostar.. Lyckats bli sjuk :/ I alla fall så kollar jag efter sadlar osv. Hoppas jag hittar en svart begagnad Thorowgood T4 Hopp sadel som passar mig o min häst snart.

Well well, ska väl fortsätta att kolla runt nu
puss på er

RSS 2.0