Snö?



Okej, idag när jag vaknade så snöade de jätte mycket och det var helt vitt ute. Jag gillar det inte! Nu har det i alla fall slutat och jag såg på vädret förut att snön tydligen skulle gå över i regn senare på dagen, tur det! Blir ju nästan depprimerad av att det är vitt ute igen -.- Jaja, får hoppas att det smällter fort!

Vad händer hos er idag då? Fast varför frågar jag, ingen som svarar ändå.. Tycker ni ska bättra er, jag vill ha lite kommentarer. De blir lite roligare då ;p

//puss

Fotbolls kväll...

Usch min häst har skadat sig :( När jag skulle ut o rida idag så upptäkte jag att hon hade ett sår på höger bakben. Det var inte ett stort sår men ändå så var det svullet ganska regält från hasen och ner till kotbenet. Tråkigt tråkigt :/ Men grejade med det lite så innan jag åkte hem så hade svullnaden gått ner en del iaf :) Får hoppas att det går ner ganska fort.

Nu gör jag absolut inte så mycket. Kollar runt lite på datorn bara, stoffe och några av hans vänner sitter nämligen o kollar på fotboll. Inget för mig ;p hehe men nu ska jag dra

//puss

tralalalaa

Har inte orkat blogga dom senaste dagarn. Men i lördags så var jag i stallet ett tag, dock så gick det knappt att vara ute eftersom det blåste så fruktansvärt mycket. Sen på kvällen städade jag lite i lägenheten och sen gick jag ner till Linda och Kalle :) Vi kollade på En vampyrs bekännelser. En mycket bra film indeed!

Sen igår var jag i stallet, dock så blåste det ju en hel del då med. Var skit nära på att köra av vägen med cykeln när jag skulle hem.. Inget kul alls! :( Men sen lite efter att jag hade kommit hem kom äntligen min älskling hem :') Så vi hade lite myskväll o kollade på Wanted för andra gången eller nåt, den är ju så sjukt bra! Den ska inhandlas i blu-ray sen när vi skaffat oss en blu-ray spelare :)

Idag händer de väl inte så myckettror jag. Ska väl bara till stallet ikväll och ta in hästarna, sen vet jag inte vad som händer.

Vad ska ni hitta på? puss

Tired

Hej hej! Fan va jag är trött nu, kanske borde sova.. Jag och mina föräldrar har i alla fall tapetserat köket hela dagen, måste ju säga att det blev det rum som blev bäst tapetserats, men de kan ju bero på att vi använde rätt teknink jämfört med vad stoffe o hans far gjorde :p absolut inget illat menat haha :D Men snyggt blev de i alla fall. Bara lite småsaker att fixa nu bara. Sen när vi var färdiga åkte mina föräldrar hem, och eftersom jag är ensam hemma så saknade jag dom extra mycket nu.

I alla fall så drog jag direkt till svärmor o stoffes syrror när mina föräldrar hade åkt. Vi kolla tv tills ja klockan 24 sen var dom snälla och skjutsade hem mig :) Men nu är jag dötrött så ska lägga mig.

Natti, puss

Seeegt

Sitter och väntar på att mina föräldrar ska komma.. Vi ska nämligen tapetsera i köket. Så ja, jag var uppe tidigt imorrse och slipade väggarna, ni kan ju tänka er själva hur kul den är :p Men tänkte beställa hem lite piercings smycken eftersom jag tappade kulan till min ena stav när jag red i paddocken i förrgår -.-

Men men, hörs mer senare, puss

Alone in our apartment

Okej nu är jag ensam hemma då. Hur ska jag klara detta? Sova själv i en 180 säng.. Den är ju gigantisk även när jag och stoffe sover i den :p Nu kanske ni undrar vart han har tagit vägen, men han är på fotbolls läger i Varberg och kommer inte hem förens på söndag :( Jo som ni kanske märker så har jag fruktansvärt svårt att sova ensam, sova över huvudtaget egentligen.. Jag är nästan aldrig trött när jag borde vara det, så när jag ligger i sängen och ska sova så kommer alla tankar fram, och jag kan inte påstå att de är några bra tankar.. Men det har faktiskt gått riktigt bra de senaste, men jag oroar mig lite för att det ska gå sämre nu när min älskling inte är hos mig och kan hålla om mig :/ Men men, från och med imorrn så har jag en hel del att göra så jag ska nog klara av dom här dagarna :p

Idag då, så har jag vart på Af. Ganska meningslös föreläsning för mig, jag skulle ju aldrig kunna tänka mig att bli en soldat så. Försvarsmakten var nämligen där och pratade. Sen efter det har jag tagit de lite lugnt och sen vid 2 drog jag ut till stallet. Red ut en sväng med Jessica, en skön liten runda i skogen tog vi :) Sen kom jag inte hem förens halv 7 på kvällen. Så efter det har jag bara diskat o ätit kvällsmat. Och nu borde jag absolut ligga o sova eftersom jag ska upp tidigt imorrn, men jag är inte så trött :/ Fast får väl försöka..

//puss

Van Helsing on TV

Okej imorrses när jag vaknade hade jag så sjukt ont i min ena handled, kan inte ens böja den pytte lite utan att det gör svin ont. Jag måste ha sovigt på ett riktigt konstigt sätt :S Har i alla fall fått ha den lindad hela dagen, men de verkar inte hjälpa nåt :/

Men men.. Har vart i stallet med Anna idag :) Vi red ut en mysig liten runda sen hoppade jag lite småhinder i paddocken. Då blev min lilla häst glad :p Fick lite publik också men de var okej ändå :p

Men får skriva mer imorrn, puss

130410

Okej jag satt på balkongen och solade i en halvtimma igår, sen var jag tvungen att gå in för jag började bli röd :p Visst jag vet också att vårsolen är starkare än den på sommaren, men ändå, en halvtimme är inte mycket :p

Idag har de väl inte hänt så jätte mycket. Bara tagit det lugnt på balkongen i solen :) Riktigt skönt. Var ett bra tag i stallet nu ikväll också, myspys var det :)


Föresten här kommer lite bilder från festen i lördags



Var hemma hos dom här två :)


Sötisarna ;p


Jag och älskling, lite för fulla :p


Kan bara säga att festen hade sina små crazy stunder :p


Men nu blir de film, puss

Slow day

Okej de blev inget grejandet med pollen igår tyvärr, och inte idag heller. Jag var nämligen på fest hos Jessica igår och jag drack väl lite för mycket. Eller jag drack inte mycket egentligen men med tanke på att jag inte hade ätit så mycket innan så slog det till ganska fort. Så ja de känns som att jag skulle kunna sova bort hela dagen, och kroppen mår inget vidare.. Men i alla fall, hade skit kul igår :D Alltid kul när man är med det gänget :)

Bilder kommer senare, för nu ska jag nog gå och sätta mig ute på balkongen i solen :)

//puss

Boring again..



Hehe ja att göra så här med min rubrik har jag fått från min kompis Therre :p De är så mycket snyggare så kunde inte låta bli :p

Well. Var i stallet imorrses vid 7, hade utsläppet. Så mysigt solen sken då! Men såklart är det grått nu igen.. Får hoppas att det hunnit bli roligare väder tills jag och Zandra ska ut. Om hon fortfarande vill det, får se när hon har vaknat :p Men just nu sitter jag bara i soffan ooch har tråkigt och ont i nacken :/

//puss på det, not..

Skins and some stuff





Jo så kan man känna ibland.. Speciellt efter att man har sett Skins. Mitt liv känns så jävla tråkigt gämfört med deras liv, okej det är en tvserie men i alla fall. Vill bara dra hit alla mina kompisar och ha en skit stor och galen fest osv.. Men går det? Nej för vi bor för långt ifrån varandra, en del har inte pengar + vissa har annat för sig som skola osv. Så oerhört tråkigt är det! Önskar mina underbara vänner bodde närmare.. Ni ska veta att jag saknar er oerhört mycket!

Jag vill ha en ny sommar 2007.Den var helt galen och sjukt rolig, hände en massa hela tiden! Kom igen vi upprepar det? Fast denna gången ska det bli ännu bättre! Okej?

//kisses

Haha!

Fan vad kass jag är! Sa att jag skulle lägga in bilderna från London igår ju, men gjorde jag de, nä.. Sorry säger jag bara men nu jäklar ska ni få se lite pics! ;p



En bild från flyget, vilket var jätte läskigt till London eftersom jag aldrig flygit förr :p Men hemresan gick fin fint ^^ Lite bilder på söta djur i Hyde Park, portarna utanför Buckingham Palace och vi som var med på resan ;p Alltså Stoffes mamma, syrror, en kompis till johanna och såklart jag o stoffe ;)


Vi var såklart på Madame Tussaudes och jag fick träffa The King of Rock ^^ Sen en massa bilder från underbara Camden :')


Ett otroligt sött hus i Hyde Park


Jag och älsklingen <3
Kan ju berätta att jag höll på att börja skratta där så därför jag ser lite wierd ut på bilden :p

Well, nu känner jag mig enormt duktigt som äntligen lagt ut bilderna ;p
Föresten var på Af förut, på en föreläsning om högskolan o skit. Funderar på om jag kanske ska börja plugga till hösten, men jag vet inte riktigt till vad, har en del jag vill gå men jag vet inte vilket av dom jag ska välja.. Får ta o sätta mig och försöka fundera ut det! Desutom så vill jag inte plugga långt bort, jag trivs så himla bra här och jag har min älskling och häst här så måste ju vara i närheten och de är ju svårt eftersom de knappt finns några såna linjer jag vill gå häromkring. Det suger, tänker inte lämna min häst igen och jag vill inte flytta henne igen heller, så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vill ju inte lämna min älskling heller.. Aja får tänka på detta mer :p Kanske kan lösas på andra sätt.

Men nu ska jag ta o prata med Jenni i telefon så..
Bye, girls and boys, kisses!



Fy på dig!

Usch vad dålig jag är ibland! Jag skjuter upp det med bilderna från London hela tiden, illa! Men imorrn då jäklar :p I alla fall så kan jag ju säga att vi hade en mysig liten filmkväll här igår. De var Zandra, Anna, Kim, Lena, Spjuth, jag och älskling. Vi såg The Fourth Kind. Sjukt creepy måste jag säga, tycker absolut ni ska se den.

Sen idag var jag, Anna och Linda ute i stallet i morrses. Vi red en liten sväng och sen när vi hade komit tillbaks till stallet visade jag Anna i paddocken hur fint Confetti kan gå. Det gick verkligen hur bra som helst, Confetti gick verkligen hur bra som helst, blev nästan lite chockad :p Men kul var det i alla fall!

Men nu ska ja o älsklingen kolla på lite mer Skins förhoppningsvis :p

//puss

_.

Sitter just nu i soffan och har dötråkigt. Stoffe har två kompisar här så dom sitter o spelar xbox, inge vidare skoj att kolla på förutom ett spel som jag inte kommer på namnet på nu. Okej dom flesta skulle väl bara säga att jag kan vara med själv, men nu är det så att jag är skit kass på just sånna spel som dom spelar, så mjaa skippar nog det.

Har i alla fall vart i stallet lite idag, tog en snabbrunda med Linda och Emma. Säger bara att jag måste nog rida mer barbacka för shit jag kunde ju knappt hålla mig kvar på Confetti xD Illa illa! Sen efter stallet blev det påskmiddag hos Stoffes mamma, så lite påskigt har det vart för mig i helgen :)


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, blir väl att jag sätter mig med körkortsboken om ett litet tag. Måste ju ta körkortet snart :) Sen så får jag inte vara uppe för sent heller för imorgon är ju min och Elins dag i stallet så vi ska ta ut hästarna tidigt imorrn. Fast jag har inte fått nåt svar på mitt sms än från henne så vet inte när vi ska åka.. Jaja.. Lägger upp lite bilder från London imorrn, så de får ni kolla :) Om ni vill.

//puss

& Glad Påsk i efterskott :p

Påskafton

Var i stallet med Linda och Emma i morrses. Vi red en jätte långtur, var säkert ute i tre timmar :p men vi skrittade ju nästan hela rundan också :) Mycket mysigt var det i alla fall, så himla skönt väder ute :) Sen så har jag och älsklingen bara städat. Och nu för ett tag sen åt vi god mat och kollade Skins :). Men i alla fall, tänkte visa vad jag köpt i London, mer uppdatering får ni nog imorrn för jag är fortfarande dötrött :p



Det blev en blårutig lång skjorta, svarta jeans, jeans shorts, boxertrosor med leopard fläckar, boxertrosor med hörlurar, neonrosa spetts trosor, neongula spetts trosor och neongröna spetts trosor (som tyvärr inte synns tack vare blixten..)
En grå lång tröja med en fransk bulldog på, blå tröja, lila tröja, och lila minikjol (har redan en sån i babyrosa, men jag kunde bara inte låta bli att köpa en till :p)
Köpte också en rosa och svart väska, filmen The Boat that Rocked, gråa låga skor, zebra randiga högklackade, Victoria's Secrets parfym Sexy little things och en massa strumpor :p


Home sweet home

Nu är vi hemma från London. Kom hem halv ett igår natt. Har haft jätte kul, vill snart dit igen ;) Men mer uppdatering får ni antingen ikväll eller imorgon för jag är sten trött så ska vila nu :p

Har de hänt nåt kul när jag vart borta?
//puss

RSS 2.0