Porcelain



I want to run away, to another country.
Begin a new life, maybe in England.
Do everything i want, and be happy.
No problems, just be.

One month left..

Okej jag fattar inte. Så fort jag inte skriver här på nåra dagar, då kollar en massa på bloggen. Men när jag väl skriver så sjunker det som fan x) Helt ologiskt! Enligt mig. Men men. Tror jag håller på att bli sjuk. Har så fruktansvärt ont i halsen, känns som en början till halsfluss. Iofs så har jag aldrig haft det, men jag har haft en början på det (rättare sagt röd innuti halsen och så har det gjort riktigt ont) flera flera gånger. Får väl se hur det slutar..
Annars har det väl inte direkt hänt nåt. Bara praktik och jobb. Och stallet såklart. Men knappt det känns det som :( Har inte ridigt på några dar då jag inte har hunnit, och när jag väl hunnit har det vart förjävligt väder!
Jag är inte den som bangar att rida pga vädret, men när det blåser snö från sidan och inte faller rakt ner från himlen, då är jag inte så på med att rida. Får så jäkla ont i ögonen! Aja, så fort jag kan ta mig ut till stallet själv, då jäklar! För då är jag ju inte tvungen att bli färdig samtidigt som nån annan i stallet bara för att jag ska få skjuts hem, utan då kan jag äntligen hinna rida igen! Woooh!

Men nu ska jag ta o fixa mitt te så jag blir bra i halsen! Höres imorrn i guess ;p

/kisses

Halloween

Här kommer bilderna från våran Halloweenfest! ;)








Ser ni vad jag var? ;)



My lovely friends came :D och en massa andra folk :p



Nu är det dags för sova, upp tidigt imorrn.

/kisses

Hey sunday, i don't like you..

Oj oj, nu har jag vart regält seg på att skriva igen.. Fy skäms! Fast, de är lugnt eller?
Aja. Jag hade födelsedagskalas förra helgen if you guys remember. Fick en massa fina presenter ^^ Kanske kan ta och fota dom på tisdag för då vet jag att jag inte har så mycket att göra under dagen. Fast det är tre paket som jag inte har fått än, vet inte riktigt när jag får dom :p

I måndags fyllde jag 20! :D Grattis till mig ;p Sen i rästen av veckan har det väl inte hänt så mycket. Bara praktiserat och jobbat.

O just nu tvättar jag. Men jag är så irriterad. Den som hade tvätt tid innan mig använder fortfarande torkrummet fast han inte får det! Och så har han tagit nyckeln så jag fick springa o leta efter en nyckel >.< Det slutade med att jag kastade ut kläderna och skrev en lapp! (Hans tvättkorg stog där nere, så jag slängde ju kläderna så klart i den) Så nu ska jag ner o kolla om han har vart nere o hämtat sina grejer..

/kisses

13/11

Sitter hemma hos mor och far och sjunger på Miss Nothing. Väntar på frukosten :) Fast jag behöver väl ingen frukost egentligen eftersom jag ska ha kalas senare. Så jag lär nog få för mycket mat i mig ändå :p Har gjort en massa smörgåstårtor och snart ska vi börja med tårtorna ;)

Men nu till nåt helt annat. Jag har inte skrivit på ett bra tag och det har ju faktiskt hänt en del. Förra helgen hade vi Halloweenfest! It was awsome! :D Alltid velat ha det men förr så hade jag vänner som inte "våga" klä ut sig, sjukt tråkigt ;) Men nu jäklar blev det äntligen av, och jäklar vad skoj vi hade! Bilder får jag väl ta och lägga upp imorrn.
Sen så har jag fått jobba, äntligen! :) Så gött o mer komemr det tydligen bli ;p Haha

Men nu måste jag gå för nu är frukosten färdig :)

//kisses

The ghost of you



I don’t like the steps I took
To get to look
Into your deepest feelings

I don’t like the place I’m in

Headspace within the hardwood and the ceiling

Cause if I’m restless

Then why do I
I want nothing but to rest my soul

And I don’t get this and I know why

You see sometimes things are just beyond control

But I don’t mind

But I’m not surprised to find that you do
I’m not surprised to find that you do
I know you do

And I feel fine

But I know the same does not apply to you
I know the same does not apply to you
So I guess that I’ll curl up and die, too.

Clinging to the remnants of perfection

Like most do after they break it
Not knowing which directions the correct one
Do I discard or remake it

Cause if I don’t know then I don’t know

But I may know someone that knows me more than I
And if I somehow could rest this soul
Maybe control could find its way back to my life

But I don’t mind

You see I know that I have done all this to you
To you

Yeah I’ll curl up with you

Until I die with you
Yeah I’ll curl up with you yeah my baby, yeah my darlin’
Until I die with you…

Hurry up and wait

Haha va fail. Upptäckte precis att förra inlägget las upp en dag för tidigt. Alltså det är klart att jag vet att min o Stoffes dag är den 28 oktober, men hade lite strul med tidsinställda inlägg. Det funkar inte för mig..
Men men. Har inte orkat blogga på en vecka för haft ganska mycket för mig. I helgen var jag och älskling i gbg och firade våran 2års dag :) Vi bodde på hotell, shoppade och gick på bio. Super mys var det!

I veckan har det bara vart skolan som gällt. O har fått så fruktansvärt ont i ryggen. Fattar inte vad det är, så ska ta o kolla upp det hos en kiropraktor hade jag tänkt. Men nu måste jag dra för måste ut till stallet även om jag inte borde det för ryggen.

/kisses

RSS 2.0