Party..

Så igårkväll blev de födelsedagsfest hos Sara. Det var riktigt kul! Efter det gick vi till brygget, skulle egentligen inte gått dit eftersom vi måste spara pengar men Emelie o Jocke bjöd oss, väldigt snällt :) Sjukt fullt var det på brygget, dock inte super bra musik, som vanligt ;p men vad kan man förvänta sig här hehe.

Idag har jag o älsk kollat ett avsnitt av Skins och snart ska han gå o jobba, så vet inte vad jag ska hitta på då, diska måste jag i alla fall..

Vad händer hos er?

//puss

Melting..

Hej på er flickor o pojkar :) Alltså de kommer aldrig sluta snöa va? Fast jag tror det är snö-blandat-regn, det är väl lite bättre, det måste ju börja smällta för att det ska bli bättre.. Fast slask är ju inget vidare.

Well, just nu sitter jag o kollar lite kläder på nätet, dock så har jag inte råd att köpa några eftersom vi snart ska till London, hade dock behövt nya kläder, måste verkligen byta ut hela garderoben.. Den är alldeles för lame för min smak :p Ska läsa lite i körkortsboken nu tänkte jag sen får jag se vad som händer :)

//puss

Home again

Nu har vi kommit hem från bion. Shutter Island var faktiskt riktigt bra, fast älsklingen tyckte den var sådär, men jag är inte direkt förvånad ;p Den handlar i alla fall om en federal agent som åker ut till Shutter Island för att ta reda på sanningen om vad dom gör med sina patienter. Dock så blir det inte alls som han trodde det skulle bli. Han tror till slut att dom försöker få honom att tro att han själv är psykiskt sjuk. Det han inte vet är att han faktiskt bott på ön som patient i två år. En väldigt hemsk historia men som till slut blir fin då han kommer tillbaks till verkligheten och väljer den väg han tycker är lättast, att dö som en bra man, inte leva som ett monster.


Nu ska jag se om jag kan få min pojkvän att se lite Skins med mig för det blev ju inte av tidigare idag :p Eller så blir det sängen, är ju faktiskt ganska trött i ögonen.

Sov så gott, puss

Chill dag

Igår så kollade jag och älsklingen på Planet 51. Jag rekomenderar den starkt! Jätte rolig o härlig film! Lite WALL-E lik film, så den var mycket söt ^^

Idag har vi hitills ätit frukost och bara tagit det lugnt. Gjorde god frukost till mig o älskling. Lite lyxigare smörgåsar blev det. Älskling smakade till och med på mina chokladbollar och gillade dom :) I vanliga fall är han inte så förtjust i choklad och kakor osv över huvudtaget, en riktigt liten tråkmåns :p Nu ska vi se lite Skins sen ikväll ska vi på Bio och se Shutter Island. Får se om den är bra :)

Vad händer hos er idag? :)


Planet 51


Matkoma..

Mina chokladbollar blev super :D Fast jag har visserligen inte smakat på dom efter dom vart i kylen men tjuvsmakade lite när jag gjorde dom ^^ Sen har jag diskat lite o småfixat.. Och nu har jag och älsklingen ätit jätte god mat så nu har vi hamnat i matkoma :p Jag stekte kyckling i olivolja och sweet chili sås (rekomenderas skarpt) sjukt gott blev det! Gjorde klyftpotatis också, och så gjorde jag en dipp. I den var det creme fraiche, vitlök och koncentrerad apelsinjuice. Dock blev det lite för mkt vitlök i och lite för lite apelsinjuice x) Men jag har aldrig gjort det förr så de gör inget, gott var det ändå :) Nu ska jag o älsklingen kolla en film.

Ha en fin kväll! Puss

baka!

Ja nu har jag vart o köpt havregryn så nu ska det bakas :D mums! Sen efter det blir de lite syande och tränande :)
Skriver mer sen, puss


Här får ni en sleten cpebild på mig också x)
Kanske man ska göra de lite lyxigt för sig ikväll med ansiktsmask osv?
Synd att vi inte har nåt badkar bara :'(

sad face..

Nu är jag riktigt lesdsen. Jag var såå sugen på att baka och nu när jag sitter o kollar på vad jag vill göra så har vi ju så klart inte ägg eller havregryn :( Iofs så har vi ju en liten affär precis utanför dörren men jag har inga pengar i plånboken så de är ju meningslöst.. Ye ye, får bakas en annan dag då, men jag var så sjukt sugen på nåt gott :(

..-

Okej nu måste jag springa till Arbetsförmedlingen med, sååå kul, not. Hade mycket hellre stannat hemma o fixat i lägenheten.. Hörs sen!

Sunny day

Det är soligt ute, jätte fint :) Jag har planerat att göra en massa idag eftersom älsklingen ändå jobbar. Nu ska jag börja med det tråkigaste, diska. Sen tänkte jag baka för det är jag så sugen på ^^  Dock så vet jag inte vad jag ska baka, kanske chokladbollar? Riktigt sugen på det faktiskt. Men får se vad det blir. Sen tänkte jag sätta mig o fixa lite med mina kläder, sy o så där :) Men nu ska ja gå, lovar att skriva sen

//puss

Seg..

Tjosan. Sitter o tittar lite på tv, tyvärr så är de inget kul just nu.. Har vart på arbetsförmedlingen i morrses med, lite flummig föreläsning men ändå bra info. Nu ska jag väl bara söka jobb och läsa i körkortsboken.

Vad händer hos er?

Skriver mer ikväll, puss

sängen..?

Yes de blev inget mer skrivandes igår, blev ganska sent o jag deckade nästan direkt när vi kom hem till jenni :p Blev i alla fall pizza inne i vargön, så sjukt kul var det :D jisses säger jag bara. Vi satt på pizzerian i mer än 4 timmar och flummade runt. Sen så skjutsade Evve hem mig o Jenni. Fick sova över hos Jenni eftersom min pappa inte kunde ta sig upp för backen hemma. Men de gjorde mig inget för ja o Jenni har de alltid skoj :) Dock så deckade ja nästan direkt x)

Idag hängde Jenni med mig hem, insåg att jag ändå inte kommer kunna träffa några mer i helgen eftersom de knappt går att köra ute, o eftersom jag var tvungen att åka hem så hängde hon med istället så vi har nåt att göra :p Vi har spenderat dagen med filmer, skött om hästarna och en del kortspel :p Men nu ligger hon o deckar i min säng så de kanske är dags att sova :p


my makeup yesterday


love u girls

Ne nu ska jag sova, natti på er
//puss

så vad ska man ha för rubrik idag då?

Okej dagen börjades med en ridtur ute i snöovädret. Fast idag pallade varken jag eller Confetti med all snö som blåste på oss så det blev bara en snabbrunda. Efter det blev det till att fixa sig, sen åkte jag till sjukhuset o hälsade på min vän Michael som hade gjort en käkoperation. Jag var inte alls beredd på hur han skulle se ut så jag fick en liten chock när jag såg hur svullen han var i ansiktet. Tycker så synd om honom för han hade så ont när han gäspa osv :/ Förstår nu efteråt varför han inte ville att jag skulle se honom egentligen, var så jobbigt att se honom ha ont :/ Men men, det var jätte kul att få träffa honom, var så längesen.

Och nu sitter jag hemma hos Jenni, vi ska gå och äta pizza sen med Evelina. Kommer bli så himla kul :) Men önskar att vi sakt en tidigare tid för jag håller på att dö utav hunger xD Men nu ska jag försöka roa mig medans Jenni är i duschen, skriver mer ikväll, tror jag i alla fall :p

//puss

winterland

Okej det snöar igen. Kan det aldrig ta slut?
Dagen började med en ridtur, blev på travbanan idag igen, man kommer inte så långt här borta, inte denna årstiden i alla fall :p Jag pullsade lite i snön idag med, haha kan ju säga att snön gick upp till Confettis mage, och hennes mage är inte långt ner! Så ja de var ganska djupt :p så det blev inte så mycket pullsande tyvärr.

Efter det blev det lite god mat med pappa och OS tittande :) Sen kom min kära bror och hämta mig. Jag fick klippa min brors tjej Therese, o mycket roligt prat ^^ Och sen fick jag ta hand om söta lilla Sebastian ett tag, o shit alltså, min bror gav mig honom precis när han verkligen höll på att gallskrika, o jag älskar barn men när dom skriker så får jag panik xD men Therese lugnade mig med att berätta att hon också får panik av det haha. Och nu gör jag inte så värst mycket. Har ätit gott med föräldrarna precis o ska upp tidigt imorrn så ska väl sova snart.

Hur har er dag varigt?
//puss

tired..

Okej jag gick upp kvart över 8 idag, fixade mig lite snabbt och sen drog jag, älskling och hans mor till Skövde för att fixa pass. De gick fin fint, dock så kan jag ju inte påstå att mitt kort blev så himla vackert :p men det är mycket bättre än mitt legg i alla fall, vilket är tur. Efter det så körde dom mig till centralen för då var det dags att ta bussen hem till mina föräldrar. Väldigt tråkigt, hade ingen direkt lust att lämna älskling just nu :/

Well när jag kom hem till mina föräldrar så blev det mat direkt, var så sjuuukt hungrig eftersom jag o stoffe inte hade hunnit o äta frukost.. Sen gick jag ut o red, så himla skönt var det! Red en liten sväng på travbanan, hade tänkt att pulsa runt lite i snön med men de blev inte av, får ta det imorrn istället ^^ Har ju inte pulsat i snön med confetti sen förra året, det är sjukt illa.. Men så är det väl när man flyttar o inte kan ta med hästen direkt :/

Sen direkt när jag hade kommit in från ridturen så bar det av till Anna, hon ville ha lite stöd när hon skulle köra en av deras hästar som är väldigt pigg :p Det var en riktigt mysig tur! Tog med kameran men glömde av den totalt så de blev tyvärr ingen bild på det. Sen efter det så åkte vi hem till mig o hade en liten minifilmkväll :) jätte kul verkligen! Mer mys blir de förhoppningsvis på lördag när vi tänkt se melodifestivalen ihop o äta massa gott ^^ Men nu funderar jag skarpt på att gå o lägga mig för mina ögon svider o ja är bara så sjukt trött :p

Natti natti, puss

boring..

Nu har jag precis kompit hem, har vart o kollat på stallet, det var hur fint som helst verkligen o dom var så snälla :) så det blir nog så att jag flyttar Confetti dit ^^ Men i alla fall, nu har jag sjuuuukt tråkigt. Stoffe har nämligen spelkväll med nåra vänner. De roliga var att precis när jag kom in genom dörren så sa jag hej o då tittade dom på mig o sa knappt hej tillbaks, och så som dom kollade på mig, det var som om dom tänkte, vad gör hon här? :S det är ju våran killkväll.. Haha känns som att jag gör intrång i våran egna lägenhet x) inte så nice va, haha. Well well, har absolut ingen aning vad jag ska hitta på för efter att jag fick den blicken när jag kom hem känns de inte som om jag vill vara där inne o störa dom x) eller ja, bara sitta o kolla på, desutom är det inte så jätte roligt heller :p


en ganska gammal oseriös bild på mig x)

Super good and Super bad day..

Igår så hade jag och älsklingen det riktigt myspysigt :) Efter att vi hade kollat färdigt några true blood avsnitt så smög jag mig iväg och gav älsklingen en surprise i sovrummet, mer får ni inte veta ;) haha.


Well idag har jag väl inte gjort så mycket, kollat lite på Sense and Sensibility och sen har jag även ringt runt för att kolla efter stallplats. Och jag är så himla glad för jag hitta ett ställe som hade lediga boxar :D och jag vet att det är bra då en kompis tipsa mig om stället :) Men ska dit imorrn o kolla på det. Så nu är jag är super glad :D fast jag är också jätte ledsen samtidigt.. Inte på grund av det, utan pga att en av mina närmsta vänner inte är lika glad för min skull.. Hon tar just nu hand om min älskling hemma hos mina föräldrar eftersom jag inte har hittat nån bra stallplats tills nu förhoppningsvis.. Och hon har blivit så fäst vid Confetti så att hon säger väldigt elaka saker till mig utan att hon riktigt förstår det själv..

Idag när jag berättade att jag skulle ringa och fråga om stallplats frågade hon hur jag skulle göra när jag åker hem och hälsar på mina föräldrar, och då sa ja att min pojkväns syrra alltid har velat lära sig rida och jag har lovat henne att jag ska lära henne, och efter det kanske hon kan åka o rida confetti när jag är borta, desutom kommer jag bara stanna högst två eller tre dagar när jag har Confetti här. Så det löser sig säkerligen. Och då sa hon att Confetti behöver någon som kan rida henne och träna henne, och jag sa det att jag om någon vet vad min häst behöver, och två/tre dagar klarar hon utan att bli riden för hey hästar behöver ju ha lite ledigt dom med ibland. Och då sa hon att, om du vet hur din häst ska skötas, varför mockade du inte så ofta när du bodde hemma och gick i skolan? Jag blev helt ställd när hon sa det.. Hur kunde hon komma in på det?

Och för er som inte vet så låg jag efter en hel termin i skolan och kom hem 5 nästan varje dag och om jag skulle hinna komma ikapp i skolan så hann jag inte både rida och mocka och det förstod mina föräldrar helt o hållet så dom mockade åt mig så jag kunde rida i alla fall. Och det konstigaste är att min kompis erbjöd sig hela tiden att mocka eftersom hon fick ha sin häst hos oss alldeles gratis osv, hon klagade aldrig, och hon sa också till mig att hon förstod varför jag inte han att mocka så ofta, men nu så har hon helt plötsligt vänt sig emot mig? Det är klart att jag förstår att hon har fäst sig vid Confetti, men jag tycker det är dåligt av henne att hon beter sig som hon gör, hon ser det inte ens själv.. Jag trodde att hon skulle förstå hur det är för mig som inte har sin älskade häst hos sig. Jag mår faktiskt inte bra utan min häst, ni får säga vad ni vill men jag är inte lika stark längre och jag saknar min häst så fruktansvärt mycket, ni andra som har häst/djur förstår mig säkert, liksom jag sitter o gör absolut ingenting om dagarna.. Jag har inget jobb, och känner inte så jätte många här borta, och nån som borde förstå hur jag känner det borde vara en nära vän men tydligen inte hon.. Det gjorde mig så fruktansvärt ledsen när hon klagade på mig om hur jag sköter min häst när hon vet själv att jag inte är dålig på det, för hon visste all info varför jag inte hann med allt.. Skönt att ha fått ur sig det här, jag hoppas bara att min vän skärper till sig snart för jag står inte ut med att ta all skit när det gäller sånt som betyder så mycket för mig.

Som tur är fick jag pratat ut med jenni i telefonen förut, det behövde jag verkligen. Men nu ska jag försöka få tag i henne igen, om jag inte skriver mer idag så hörs vi imorgon.

//puss

Valentine's day

Alla hjärtans dag idag då, fast dagen är ju nästan slut :p
Fick en underbar rosbukett och ett jätte fint kort från älsklingen. I kortet stod ett stycke från låten han gjort till/om mig. Så sjukt fint var det. Önskar att man får höra den sjungas av honom snart med :) hihi. Och nu ska det bli god mat och myskväll. Det blir klyftpotatis, kyckling med ost i och bacon rullat runt kycklingen, så mumsigt ^^ Sen efter det blir det hemmagjord milkshake. Mums mums.

Idag har Åberg, jocke, elin och frida hälsat på en stund också. Det blev lite tv tittande och en massa prat. Sen så igår var jag, älsk, erik och mikaela på bio. Mycket roligt var det :) Vi såg Wolfman. Dock så var den inte så bra som jag trodde att den skulle vara. Det första jag störde mig på nu när jag tänker tillbaks är att när det hände nåt skrämande så hände det igen nästan direkt efter, om ni förstår vad jag menar? Sen så de jag störde mig mest på var att varulvarna var så sjukt fula, det var verkligen inte så som man ser varulvar. Visst det är klart att dom kan se olika ut men detta var verkligen dåligt gjort kan jag tycka. Fast det jag gillade med filmen var att den utspelades på 1800-talet för det gillar jag ^^ Men men, det var ändå en väldigt kul kväll :)

Här får ni en bild på mig också, var ju ett tag sen nu haha.
Dock ser jag ganska liten ut här :p



detta sminket blev det igår :)

//puss

Jessica Stam

Hej på er!
Seg dag, blir bara till att städa o så där. Ska finslipa mitt CV också. Sen blir de kanske en film och sminka sig lite :) Men nu ska det pratas i telefon med jenni ;p

//puss


Så underbar bild på Jessica Stam btw.

movienight

Just nu sitter jag och kollar på spiderman 2 så att jag o älsklingen kan kolla på spiderman 3 sen. Han tycker nämligen att 2an är tråkigt o eftersom jag inte har sätt den så får jag titta på den själv :p Det var något jag hade tänkt att skriva om men det har jag totalt glömmt av, de är säkert för att jag har kommit in i filmen :p Så jag ska väl fortsätta att se den. Måste bara säga att jag har upptäckt att jag fått riktigt långt hår nu :p I like hehe.


kolla bara vad långt det är :) ni får ursäkta cpe bilden ;p

Ha en bra kväll!
//puss

snow

Kan ni förstå att det snöar här igen? Tar det aldrig slut! Menar vi har redan minst tre meter höga snöhögar överallt.. Visst det är jätte kul att det äntligen är en riktigt vinter men eftersom att vi redan har sjukt mkt snö så behöver de ju inte komma mer :p Aja, jag är iaf glad åt alla små barn som kan springa o leka i snön nu :)

Nu har jag i alla fall tagit kort på våran lägenhet och vad vi har inhandlat på Ikea ^^


Vi köpte dom två svarta fyrkantiga hyllorna för att få lite mer förvaring. Sen köpte vi även
dom två avlånga hyllorna som ligger på golvet, den svarta ska upp ovanför tvn och den ljusa
ska upp ovanför sängen :) Sen när vi hade fixat ihop allt och var i köket, så hörde vi nåt som
ramlade ner och gick sönder. Då hade våran hylla som är längst upp till höger på bilden släpt
från vägen så en blomma i glaskruka hade ramlat ner o en massa ljus och stoffes salt- och
pepparkar. Som tur var så var det bara saltkaret som gick sönder.


Vi skaffade oss äntligen en skohylla, och nu när jag kollade nogrannare på
bilden så insåg jag att min kära halsduk ligger på golvet, det gillas inte (a)


De blev lite pappershållare för alla räkningar osv. Två helt underbara muggar
enligt mig ^^ och så fick vi äntligen skaffat oss nattduksbord hehe.


Skaffade två fina lådor till mig med så jag får plats med allt ^^ erkänn
att ni älskar mina rosa söta trosor som har hjärtan på sig ;)

Sen till sist men absolut inte minst! Så fick vi ju 5 efterlängtande paket, så dom gick vi o hämtade, som tur var fanns dom i en liten affär nästan precis utanför våran ytterdörr för jag kan ju inte påstå att paketen var lätta o bära :p dom var inte tunga men paketen var svåra att hålla i.


Dom här fina högtalarna låg i paketen ^^ + två surround högtalre också :) Underbart
ljud är det i dom! Nu kan jag lyssna på vilken skränig musik som helst utan att jag känner
att mina öron och tinitus tar skada utav det :D

Well, nu funderar jag på att gå o diska, för ju senare de blir på dagen ju tråkigare blir det :p
Ni får ha en underbar dag :)

//puss

old times..

Jag vill vara 10 igen.. Då fanns det inga bekymmer, och det enda jag gjorde var att greja med hästar. Man var på ridskolan, ridläger, tävlingar osv.. Så sjukt kul var det på den tiden och det enda som betydde nåt var hästarna och allt som har med dom att göra. Det gör det nu med, men tiden räcker ju inte till längre känns de som.. För mig gör det väl det som fortfarande är arbetslös men mitt problem är att jag fortfarande inte har min häst hos mig, så det är rätt jobbigt.. Vet seriöst inte om jag står ut mer.. Men men, får fortsätta att leta stallplats.. Det är nackdelen med att ha flyttat, hemma hos mina föräldrar har vi ju ladugård så där slapp jag ju leta stallplats.. Allt blir så mycket svårare när man inte har eget stall.. Det ska jag absolut ha längre fram! Då ska jag också skaffa mig en till häst hade jag tänkt, först tänkte jag mig en frieser men vill nog hellre ha en PRE-häst (den spanska hästen Pura Raza Espanola)

titta på dom här skönheterna






//puss

..-

Just nu diskar jag och springer o småstädar lite här och var, vet ärligt talat om jag hinner med att fota idag ändå, men får väl se annars lovar jag att det kommer imorrn ;) men nu ska jag fortsätta så jag blir klar snart

//puss

tralalaa

Håller på att städar lite, och så pratar jag med jenni i telefon :) Vi har komit på två projekt som vi ska genomföra, så jäkla taggad är jag för detta är fan de bästa vi någonsin komit på tror ja x) Men så klart så får ni inget veta ;) hehe så snäll är jag. Men nu ska jag fortsätta att städa, skriver mer ikväll

//puss

Ont..

Jag har fortfarande ont i nacken, inget vidare kul.. Jag hade ju tänkt att lägga ut bilder på de vi handlat på Ikea igår, dock så blev det ju inte så. Insåg att det var för stökigt i lägenheten för att fota och eftersom jag hade så fruktansvärt ont i nacken ville jag inte anstränga mig, så bilderna får komma upp idag istället. Men det blir senare för nu ska jag duscha och sen ska ja in i den lilla staden en liten stund. Sen måste det städas lite.

//puss så länge

skruva skruva..

Nu har vi precis blivit klara med alla grejer vi köpte på Ikea. Måste säga att det blev supersnyggt i lägenheten nu :D Bilder får ni se imorgon för just nu orkar jag inte ta några kort, känner mig helt handikappad. Har fått en liten nackspärr (har sovit konstigt inatt tror jag) och så har jag fått ont i min svank igen, men men det får man ta ibland. Men jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så fortsätter istället att titta på tvn, och skriver imorgon istället. Ni får sova så gott :)

//puss

shopping snart igen

Yes, snart blir det Ikea med Stoffe o hans far, Stoffe ska bara komma hem från sin träning sen åker vi. Kommer bli kul o vi behöver en del grejer. Men nu kanske jag borde fixa frukost annars kommer jag dö av hunger. Föresten, om ni gillar musikaler så ska ni se Repo! The Genetic Opera, en superbra film enligt mig! Men jag älskar ju musikaler också hehe. Men nu ska jag göra frukost
//puss


Här får ni ett lite smakprov på filmen :)

Huvudverk..

Jag är trött och har huvudverk, inte kul på en fredag kväll. Jag, Stoffe, Evelina o deras mamma har vart i Skövde o små shoppat idag. Det fick bli en ny Bh med tillhörande troser till mig, jätte söta och välbehövligt, har märkt att alla mina bh:ar är för små så nu har jag väll en eller två som passar, yeay! :p Sen fick vi äntligen hämtat Stoffes lilla ögonsten (våran receiver), och sen blev det lite småskit också som är bra att ha.

Nu sitter jag o kollar lite tv o stoffe sitter vid datorn, vi funderar på vad vi ska äta ikväll, nån som har nåt förslag?
//puss


Detta var inte den sminkningen jag hade idag men den såg
nästan likadan ut, men lite mörkare brun på ögonlocket

New background

Yes, kände att jag var tvungen att byta, gillar de väldigt mycket då jag är lite
smått kär i leopardfläckar :p Vad tycker ni?

Clothes



Hej hej! Sitter o tittar runt lite på nätet, och jag måste ju säga att de modet som är just nu måste vara de snyggaste som vart någonsin! Spets, nitar, lackleggins, skyhöga klackar, secondhand stuff osv.. Älskar det, o de är  lite mer jag, lite rockigare så där ^^ MEN jag måste verkligen byta ut min garderob.. Men har jag råd med det nu? Nepp, and it sucks! Måste spara mina pengar till London resan, tatueringen och mitt körkort som jag ska försöka ta i augusti. Men nu ska ja ta o kika runt lite till o bli avis ;)

//puss

hej på er

Denna dagen har bara kommit o gått. Men jag har haft lite för mig i alla fall. Jag o Stoffe var o hälsade på hos Zandra i den nya lägenheten. Gillar den verkligen, kommer inte bli förvånad om jag blir lite avis när den är färdig ;p Men så konstigt är det väl inte egentligen, Zandra har ju grymt bra smak, hennes mamma målar mer än gärna på väggarna (och hon är ju så bra på det), hela lägenheten är i ett hörn så det är många härliga vinklar OCH så klart så har dom så att dom kan sitta i fönstrena! Det har jag alltid velat ha så de är nog de mesta jag är avis på ;) Men jag får väl gå dit och sätta mig i fönstret, det tar ju bara ca 30sekunder att gå dit :p I alla fall, så var vi där en stund, hon tog även och lånade en soffa av oss så det blev lite fixande med det, sen efter det var Stoffe tvungen att gå till jobbet, och då passade jag på att se Edward Scissorhands, mycket bra film enligt mig. Och som jag har sakt så gjorde jag en sminkning idag med lite inspiration utav filmen, allt är ju så färgglatt där, pastellfärger på allt förutom uppe på berget där det är ännu lite mer färg så det fick bli lite blommfärger där ifrån.


sminkningen ser lite ojämn ut men de är bara formatet o skuggan som lurar


hehe ser skrämd ut eller nåt men enda bilden som blev bra

Men nu ska jag gå o lägga mig för jag är trött och så drar stoffe snart mig till sovrummet :p
Ni får sova så gott,

//puss

oj oj..

Nu är jag så mätt så att jag nästan spyr, känns de som i alla fall. Jag lagade kvällsmiddagen idag, tänkte vara lite söt mot älsklingen min och göra en liten mini bufé. Såg tidigare idag på ett matprogram där kocken gjorde egna nudlar så det tänkte jag testa, och till det skulle jag göra friterad currykyckling och en smakrik, krämig köttfärs. Men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Nudlarnas deg var hopplös att jobba med, jag kunde inte rulla dom på de sättet han hade visat på tv o allt bara fastna på bordet, men fick kokat några egna i alla fall, sen fick de bli köpta med. Mina hemmagjorde nudlar såg jätte konstiga ut men var riktigt goda faktiskt, vilket var huvudsaken. Sen så skulle jag fritera kycklingen, och den degen var också omöjlig att jobba med så det blev inte jätte bra friterat, ganska tjockt blev det osv.. Men som tur var, var detta också riktigt gott. Sen så är jag en mästare på olika köttfärser så den blev ju super god ;) Men allt blev gott i alla fall, som tur var, annars hade jag nog gått o lakt mig nån stanns o bara skitit i allt haha. Men nu tänkte jag o älskling ta och kolla ett avsnitt av True Blood

men ni får ha det bra, eller rättare sagt sova gott för det borde man väl göra nu :p

//puss

jag är nog sämst på att komma på rubriker...



Hej på er!
Jag vet att min blogg är otroligt tråkig just nu men vad ska man skriva om, ifall man inte gör nåt på dagarna? Visst jag funderar på mycket men mina tankar är så virriga (även för mig) så tror inte direkt det är någon idé att jag skriver dom här för ingen hade förstått ändå tror jag :p

Iaf, idag har det inte hänt så mycket, fixat lite med ett par tröjor som jag ska sy in åt Stoffe, annars inget speciellt. Men nu ska jag diska och sen blir det till att laga mat. Jag ska göra egna nudlar (har aldrig gjort det förr så kan ju hoppas på att dom inte blir helt katastrofala) och så blir det friterad kyckling till och en krämig köttfärs med massa kryddor :) Och nej det låter ju inte som världens bästa blandning men tänkte att man får ta lite av varje o testa, så får vi se vad vi tycker är godast. Har ju aldrig gjort något utav det här så det kan bli lite spännande :p Föresten, har beställt tid hos tatueraren idag också, så nu ska jag äntligen bli färdig med tatueringen jag har på sidan av magen :D Lääängtar!

Men nu ska jag nog börja diska, tänkte göra en sminkning idag också, var ett tag sen, men får se om jag hinner med det, annars blir det en imorgon :)

//puss på er

RSS 2.0