It's the february 28th and we have 2years and 4months <3



Äntligen! Snart har den här biopremiär. Läääängtar!! Tror den kommer vara awsome! Eller det är vad jag hoppas på iaf. So.. Har haft en tuff arbetsdag idag! Den började klockan 6.00 och slutade 16.30. Det sjukaste är att jag inte ens är trött än, och ändå så sov jag alldeles för lite inatt! Dock så har denna arbetsdag fört med sig en regäl förkylning. Tror jag iaf. Har sjukt ont i halsen och hostar! Men snart kommer älsklingen hem med bafucin så jag hoppas att jag kan klara mig veckan ut. Som tur är, har jag inga långa arbetsdagar framför mig! O imorron ska jag tatuera mig igen :D Så efter det lär jag må mycket bättre även om jag är sjuk ;) Men nu ska jag ta o fixa lite här hemma.

//kisses

Sunday..

Bild: WeHeartIt.Com

Solen lyser och det ser ut att vara varmt vårväder ute. Dock så är det sviiiinkallt! Hur kul är det? Jag som vill ha sommar.. Får väl ta o flytta till L.A eller nåt.. Det hade ju faktiskt inte suttit helt fel! Så vad händer på denna söndagen då? För mig blir det stallet snart för att luncha hästarna. Alltså jag fattar seriöst inte.. Förstår inte grejen med att luncha hästar! Hur i helvete har dom tänkt liksom? Hur ska man kunna luncha hästarna när man jobbar på dagarna? Det går ju bara inte. Alltså jag har ju inget imot det så, men jag tycker att den man hyr in sig hos ska ta på sig det ansvaret i så fall, OM den man hyr in sig hos bara jobbar med sin gård. Annars om den har ett annat jobb så är det klart att den inte kan ta lunchen men då tycker jag helt enkelt att man ska göra på det viset som är enklast och det är att ge dom mer på morgonen så dom kan gå o äta då o då. Så gjorde vi när jag hade min häst hemma, vi la alltid ut en hel höbal på morgonen och det funkade hur bra som helst! Visst det funkar väl kanske inte med alla hästar men då får väl man väl försöka lösa det på nåt annat sätt. Aja nog om detta! Får se vad jag o Mr. Right hittar på senare idag. Men nu ska ja ta o fixa lite här hemma sen dra. Hörs mer senare!

//kisses

Förresten, ni vet den bilden jag la upp med en brud som har rosor tatuerade på bröstet? (Två inlägg nedanför detta). Jag är gött sugen på att göra en sån ros nån stans på kroppen med dom färgerna, så snyggt! Kanske kan få in en tillsammans med det andra jag ska ha på min arm ;)

Byye!

Looong day..

Bild: WeHeartIt.Com

Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Ska iväg o skriva kontrakt för nya lägenheten snart nämligen :) Sen blir det stallet med Margite. Får se vad som händer sedan.

Talk to you later! Byye

Want to get a new tattoo..

Wooh, är uppe med tuppen idag! O gissa varför!? Vi behöver tvätta >.< Det är ju bara såååå jäklans kul som det kan bli! Or not! Ska alldeles strax med Margite ut till stallet också för att hjälpa henne med utsläppet då hennes mor inte mår alls så bra.. Stackarn! Så vad händer senare idag då? För mig blir det nog bara en massa städ eftersom det är en massa folk som ska komma o kolla på lägenheten imorgon. Yes, dags att byta igen ;) Hehe.


We loooove tattoos!

/kisses and other stuff

Burlesque..

Helt sick! Kollade precis min statistik, och jag kan ju säga att det inte är så många pers som kollat min blogg just idag, MEN ändå så har jag 72 sidvisningar. Det är lite crazy måste jag säga :p Någon måste verkligen gilla att kolla på min blogg!? Fast det är ju så klart trevligt ;)

Sooo... Igår var det en galen kväll! Spriten bara flöda ;) Men det är kul ibland, och igår var det en sådan perfekt kväll för just det. Blev dock inga bilder. Det är nåt jag måste bli bättre på igen! Förr hade jag med mig kameran vart jag än gick, men nu är den aldrig med.. Inte bra alls! Så vad har hänt idag då? Inte mycket alls! Bara chillat o kollat filmer med Jenni. Vi såg Burlesque o fy i helvete vad bra den var! Måste ses säger jag bara! O gu vad jag önskar att jag jobbade på en sådan klubb! Japp nu kan ni nog bara gissa vad jag är för en slags tjej egentligen ;) hehe.

Men nu skajag o Jenni gå o se vad min pöjk håller på med ;)

//kisses

Partey!

Oj då.. Dum jag är som inte gav er en make-up bild som jag lovade förra helgen. Meeen, blev ju aldrig att jag hann göra en make-up, lyckas alltid komma nåt imellan.. Men men blir en annan dag, men denna gången säger jag inte när så jag slipper göra er besvikna ;p Aja. Blir partey ikväll!! O det gillar vi stoooooort! Var alldeles för längesen! Men nu blir det hög musik och kanske en och en annan drink, innan vi drar iväg ;)

Omnom at this pic!
Kisses from a little crazyy girl ;)

Wihoo!

Bild: WeHeartIt.com

Woohooa! Galen kväll/natt med Margite. Har bakat cupcakes o nu färgar jag håret ;) Äntliiiiigen! Ni ska bara se ut hur jag ser ut haha. Kanske tar en bild imorrn. Usch o fy, har haft fullt upp i veckan. Därför jag inte har skrivit på några dagar. Det roliga är att nu när jag tänker efter så kan jag inte minnas vad jag har gjort, så roligt och viktigt har det nog inte vart. Men yeye. Lovar er en make-up bild imorrn för då ska jag träffa token Margite igen ;) Höhö. Men nu ska jag dissa bloggen o duscha ut håret. Hörs imorrn pöjkar o flickor!


/kisses

1/2

Sitter hemma och tar det lugnt. Bestämde att det var bättre att stanna hemma idag än att jag blir jätte sjuk. Finns ju inget värre än att vara sjuk! Så kommer bli en massa städ osv idag. Det behövs ska ni veta! Kanske blir en make-up bild sen också, för det var ju evigheter sen jag gjorde det :/


http://www.youtube.com/watch?v=6RPcKrWt__c&feature=related
Så fin låt! O fick en cover av bästaste igår när hon sjunger den. Jag säger bara shit! Hon har lika stor kontroll på sin röst som Avril har! Helt sick! Snacka om att man blir avis alltså! :p Men nu blir det städ. Ha en freaking good day!

/byyyye

You're fucking amazing..

Alltså hon är så jävla snygg! Kommer aldrig släppa det nej,
och på fredag då smäller det ;) höhö

Alltså ni förstår inte hur sjukt trött jag är.. Vet inte vad det är med mig. Håller kanske på att bli sjuk igen, det gillas inte! So vad har hänt idag..? Först jobb på skolan o sen stallet. Gick inget vidare, stallet alltså.. Var så trött o konstig så det enda jag gjorde var o klantade mig kändes det som.. Men det får väl gå det med ibland :p

Vet ni vad jag känner för att göra? Nåt helt crazy, men jag vet inte vad.. Tips? Så uttråkad om dagarna.. Är alldeles för sprallig för mitt eget bästa tror jag :p Fast ne, sprallig kan aldrig vara dåligt, i looooove it! ;D Saknar min galna brud och! Men nu ska jag ta och lägga mig, måste ju sova mycket om jag håller på att bli sjuk.. Hörs mer imorrn era små rumpenissar :)

/kiss and other stuff

RSS 2.0