Craziness

Tjoooo på er! Helgen har vart toppen! I fredags kom Evelina hit o hon hade med sin lilla vovve Harry :p Blev filmkväll o så där på fredagen. Sen igår så drog vi hem till Margite o Tobbe och festade gärnet! Bara vi tre tjejer ;) Så jäkla kul hade vi! Blev så sjukt mycket dans och galenheter, love it! Dock så finns inga bilder, bara några videos men vet inte riktigt om jag vågar lägga ut nåra ;) Desutom så har jag inte fått dom än ;p Hehe.. Men nu så måste jag fortsätta städa för jag har en pojkvän som snart smäller av pga stöket här hemma :p

Ska pemanenta håret vågigt om ett tag så skulle testa hur det såg ut men det
blev alldeles för lockigt :p Fast det är nog som jag vill imorrn eller nåt ;)

/byye

Tired girl..

Bild: Weheartit.com

Hej på er! Har inte skrivit på ett par dagar för har jobbat och vart helt slut.. Att jobba med barn är ganska påfrestande! Men jag gillart ändå ;p Idag har det inte hänt så mycket. Bara vart i stallet o sen tagit det lugnt. Vilket behövs, för imorrn har jag en monster dag! Jag börjar praktiken på skolan klockan halv 8 och sen vid halv 11 jobbar jag på fritids ända fram till halv 7 på kvällen. Nån här kommer ju vara dödstrött imorrn! Men men det får gå ändå :) Money är aldrig fel ;) Desutom är det kul på fritids.

Just det ni vet den dära lilla hemlisen som jag skulle släppa i helgen? Har ju haft fullt upp så släpper den lite längrer fram, blir bäst så ;) Men men, nu måste jag ta o gå o lägga mig, måste orka med hela dagen imorrn! Förresten, bilden här ovan är ju så sjukt fin! Tycker det ser jätte mysigt ut! Hade mer än gärna gått där, fast bara om det vart runt -3 som högst xD Står inte ut med denna kylan mer! Nån som ska med utomlands eller!?

/Natti

Just Tonight

Bild: Weheartit.com

Tjoho! Vad händer? Jag sitter o inte gör nåt nästan. Bara kollar en massa musikvideos. Det kan man aldrig få för mycket av! :) Ska snart ut till stallet och. Sen vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Ska nog sätta mig o sy o så där. Har ju en del att fixa egentligen, kläder alltså. Men nu ska jag ta o dricka upp min mugg varm choklad och sen byta om. Skriver mer senare :)

The Pretty Reckless - Just Tonight --> http://www.youtube.com/watch?v=Y7VGOnV2QhU
Lover her AND her band!

/kisses

Wiiie

Wiiihowihooo :D Så glaaaad är jag! :D hahaha ni får veta vad det gäller inom den närmsta månden hoppas jag ;p Men nu ska jag nana, ska upp tidigt imorrn. Har ut och insläpp plus lunch i stallet imorrn. Men bästaste Margite är snäll o hjälper mig!

/natti natti

Btw kolla in min pojkväns Art. Tycker han är grym! Han har börjat måla en hel del faktiskt. Detta är bara några få tavlor han gjort (bilderna). Han vill iaf försöka sälja sina tavlor så han har råd att kunna fortsätta göra det han älskar så, help him! Länka till vänner osv, tavlorna är inte så dyra!

Fler bilder på tavlor finns på SickMindArt.tumblr.com där kan ni även ta kontakt med honom :)


Dom här två rear han ut jätte billigt då han inte är nöjd med dom..


One of my favourites :)


I want summer..


Bild: Weheartit.com

Helloo! Fy vad jag är på bra humör idag! :D Fast det kan väl kanske bero på en liten liten sak ;) Har iaf vart i Mariestad idag igen. Går hos en kiropraktor där, har nämligen fått problem med min rygg. Inget jätte allvarligt tror jag... :p Har ett ben som är lite längre än det andra tydligen så det är därför jag har fått så ont i ryggen osv. Men det var lite bättre idag sa han iaf :) Dock så gör det lika ont fortfarande, men det försvinner väl snart föhoppningsvis.

Igår hade jag en underbar kväll med my little friend Margite :) Började med att vi höll på att dö i höt i stallet, av skratt alltså :p Jag lovar om ni skulle se mig när jag är som värst så hade ni nog blivit rädda, för jag får knappt nån luft till slut. Ganska läskigt faktiskt när man inte kan stoppa sig själv. Sen iaf så drog vi hem till hennes pojks hus och bara chilla o så där. Mycket trevligt!

Nu har jag precis kommit hem från stallet. Kallt som fan.. O jag är trött på det dåliga underlaget, går ju inte rida :( Fast iofs så kan jag bara rida väldigt lugnt just nu ändå pga ryggen. Min kiropraktor sa att jag får rida men jag får INTE ramla av. Hehe, iofs så brukar jag ju inte ramla av men man vet ju aldrig, kan ju hända nåt. Men men. Nu ska jag ta o göra mig en mugg varm choklad och sätta mig o kolla nåra avsnitt av The Cleveland Show i väntan på att älsklingen ska komma hem för då blir det mumsig mat :)

//byye

19/1

Waaaah jag är så glad :D Fast jag kommer inte berätta varför än för det är ju inte säkert att det blir av. Men jag hoppas! Det ända jag kan säga är att det handlar om hästar ;p hehe. Kanske borde dra in min pålle lite mer i bloggen framöver också? Iaf mer modellbilder med henne! Har faktiskt inte en ända nu när jag tänker efter.. Sen så har jag inte blivit fotad på väldigt länge heller, kanske borde börja snart igen för det är ju så kul! :)
Men nog om detta. Så vad har hänt idag? Förutom att ha vart i stallet o flummat med margite så har det väl inte hänt nåt speciellt.. Bara vart i skolan..
Jo just det! Jag och margite skulle åkt till Skövde idag, för andra gången.. Sist så lånade vi hennes pojks bil och det slutade med att när vi låste bilen hemma hos margite så åkte rutorna ner, och sen gick dom inte att få upp. Så då blev det inget Skövde. O idag då så skulle vi låna bilen igen för att den har funkat ett tag nu. Men vad händer då? Jo den startar inte. Inte alls.. Så vi försökte starta den med startkablar men det hjälpte inte. Så inget Skövde idag heller :( Men inte nog med det. När vi var i stallet hörde vi en bil komma, så margite gick ut o kolla. O då var det så klart Tobbe som kom åkandes i sin bil.. Den hade startat senare såklart.... Det är inte tänkt att vi ska till Skövde tror jag..

Men nu blir det sängen. Upp tidigt imorrn, och en hel del saker ska göras under dagen :)
/natti

Har ni sett hur snygg Kelly Osbourne har blivit förresten? Jag är imponerad!

 


All this shit..

Jo eftersom att jag startat om på nytt i bloggen så tänkte jag vara precis hur grotesk i mitt skrivande som jag vill, skiter i vad andra kommer tycka o tänka! Så här kommer mitt första hat inlägg..
Seriöst finns det nåt värre än arbetsförmedlingen? Dom sitter bara där för att tjäna pengar på oss! Dom gör ingenting för att försöka hjälpa en med jobb. I alla fall så känns det inte så.. Jag orkar iaf inte med dom längre! Sen så finns det ett par saker till som jag inte orkar med för fem öre! Men det kommer jag inte gå in på.. Kan ju bara säga att jag snart exploderar och har till och med suttit o lipat för att jag vart så arg o trött på allt! Så nu har jag precis suttit och tröst ätit lite Nutella, Cupcakes Glasyr och Chips.. Bra va.. Ne jag är inte den som tröst äter men jag var sugen och detta var ett bra tillfälle att få nåt gott tyckte jag :)


Cpe bild men jag tror ni gillart ;p Syns det förresten
att jag försöker ändra hårfärg igen? ;)


Men nog om bad things! En underbar brud har fått mig på ganska bra humör igen, she's awsome ska ni veta! :) Men iaf, till helgen släpper jag min lilla idé. Får se om ni kommer gilla det ;) Men nu ska jag fortsätta med Harry Potter kapporna som jag fixade med igår.

/byyyyee

Omnomnom..

Bild: www.weheartit.com

Omnomnom...! Nån mer än jag som är sugen på att tatuera sig? ^^ Vet redan hur jag vill göra på hela min vänster arm och höger vad ;p Men det tänker jag inte berätta förens jag gjort det ;) höhö.

Soo.. Gissa vad jag sitter och gör just nu? Okej ni lär aldrig komma på det så får väl helt enkelt berätta det. Jag sitter på vardagsrums golvet och syr HarryPotter kappor xD Det är mina brorsbarn som är helt tokiga i Harry Potter, så tanken var att dom skulle få kapporna i julklapp men blev lite krångel så hann inte klart. Så dom fick ett kort från tomtenissarna där det stod att tomten hade tappat önskelistan, och att dom inte hade hittat den förens nån dag innan julafton så dom hann inte klart med julklapparna till julafton utan dom skulle få dom lite senare. Ni kan ju gissa att det brevet var extremt populärt ;) haha

Men nu får jag väl ta och fortsätta :p

/kisses or something


Liberty Walk

Ojsan vad längesen det var jag blogga. Har väl inte haft någon inspiration direkt. Men efter en del tänkande, en underbar vän och en massa HIM musik så känner jag att jag kan börja om. Så nu jäklar boys and girls!
Har en del på gång nu så vi får väl se ifall denna lilla blogg kan bli något snäpp bättre ;p

Men nu blir det sen frukost!

Bye bitches!

RSS 2.0