29/5

Omg säger jag bara. Gårdagskvällen var super kul till en början, men sen gick nästan allt utför. Mer ska jag nog inte berätta.
Idag så vaknade vi alldeles för sent.. Kommer inte kunna gå upp imorgon, börjar jobbet klockan 6 :/ Men men. Blev iaf lunch med Elin idag :) Mycket trevligt måste jag säga! Synd bara att det inte var fint väder idag för annars hade det blivit picknick, men det får bli en annan dag istället ;) Och nu då, mår jag skit! Huvudet gör ont o kroppen är inte med alls.. Så ska ta lite glass nu o sen äta en massa frukt, då blir det säkert bra ;)

/kisses

Back again..



Okej det var ett jäkla tag sen jag blogga här. Men ska försöka o förbättra mig igen. Så vad händer? Sitter just nu o dunkar Lady Gaga - Judas i hörlurarna + att jag har Evelina o Emil här på besök. Helt jäkla awsome! Dock så sitter dom o kollar på idrott på tv o hur kul är det på en skala.. ;) Blir dock öl o fotboll ikväll, helt okej ändå. Men tills dess blire musik för mig och fortsätta att rita tatueringar för jag är sjukt jävla party idag! Men nu ska jag hoppa in i duschen!

/byye

 


RSS 2.0