I miss my friend in London.

Jag är sjukt uttråkad.. Dessvärre har jag massa att göra egentligen, men inget utav det är kul.. Så skiter i det helt enkelt. Faast, som tur är pratar jag med en väldigt go kompis just nu, så lite kul har jag. Hon bor i London. Så sjuuuuukt avis är jag! Min plan efter att jag hade tagit studenten var att jag skulle flytta till England. Men så blev det ju inte. Träffade ju min pojkvän. Och det ångrar jag ju absolut inte eftersom han är den bästa jag nånsin träffat :) Men ja det svider i hjärtat en hel del, ganska ofta. Jag trivs helt enkelt inte här i Sverige. Känns som att jag aldrig riktigt hört hemma här. O nu känner jag mer än nånsin att jag är redo för att flytta o lämna vänner o familj så då suger det lite att jag inte kan det :p Det är ju inte så att jag VILL lämna vänner o familj men ja, jag skulle kunna klara av det nu iaf. För det var jag orolig för förr.

Vet ni vad! Jag o Therre satt precis o prata om tv tittande. Hon har inte kollat på tv på flera månader medans jag kollar varje dag. Och tänk så mycket tid man lägger på tvn, iaf jag :p Datorn är okej, för där kan man ju ta kontakt med massa vänner osv. Men tvn, den gör verkligen ingen nytta. Den bara tar en massa tid ifrån än! Så nu har jag bestämt att jag inte får titta på tv mer än en halvtimma per dag + en film. Det är ju när man tittar på tvn som tiden kan flyga iväg för att det går så mycket serier som man gillar, men film är okej för den har ett slut. Iaf, så ska jag bara få titta på tvn en liten stund så jag kan varva ner. O sen ska jag sluta helt med tvn o bara titta på film. Bra va!?

Men nu ska jag ta mig lite glass och njuta av mitt sista långvariga tvtittande ;)

//kisses

Pain..

Bild: WeHeartIt.Com

Inatt så vaknade jag av en sjukt hård smäll mot min näsa.. Det visade sig att min pojkvän hade nockat till mig med sitt huvud. O det var inte en liten smäll, utan den var så jäkla hård! Kändes precis som den gången jag åkte av min häst o landa på näsan, då kanske ni kan tänka er hur ont jag fick? Det sjuka var att jag inte ens börja blöda näsblod. Fast jag är gött svullen nu ska ni veta! Men nog om detta. Händer det nåt skoj för er i helgen? Själv så ska man vara barnvakt :p Mina söta små brorsbarn kommer hit o sover över. Så då kommer det vara full fräs :p


Men nu tror jag att jag ska ta mig lite glass, o sen blir det sova. Börjar jobba 6 imorrn nämligen.

//Natti natti

9/3

Me and my old friend. Fast nu såg han INTE
ut så där, sjukt stor förändring :p

Har inte skrivit på ett bra tag så får uppdatera lite. Ganska mycket har hänt. Fixade till min ena tatuering förra tisdagen. O den blev såå mycket bättre! Så nu är jag nöjd med den :) O de är väl tur det för har lagt ut en hel del på den.. Kommer lägga upp bilder så fort jag slutat byta skin :p Jag har också fått jobba en hel del, så himla skönt!

So, i helgen hände det grejer! I fredags kom en av mina bästa vänner hit o hälsade på. Vi har inte träffats på 1 och ett halvt år. Helt insane! Sen på lördagen hade vi först förfest hos oss och sen drog vi ut. Ett lokalt band spelade, dock inget vidare bra enligt mig så hade lite tråkigt där i slutet när dom spelade :p Men det var en sjukt rolig kväll ändå! Sen hände det mycket men ändå ingenting på söndagen, så som det alltid brukar vara på söndagar.

Men nu ska jag dra, har lite brottom. Börjar om inte så många timmar. Hörs mer ikväll i think.

//kisses

RSS 2.0