All this shit..

Jo eftersom att jag startat om på nytt i bloggen så tänkte jag vara precis hur grotesk i mitt skrivande som jag vill, skiter i vad andra kommer tycka o tänka! Så här kommer mitt första hat inlägg..
Seriöst finns det nåt värre än arbetsförmedlingen? Dom sitter bara där för att tjäna pengar på oss! Dom gör ingenting för att försöka hjälpa en med jobb. I alla fall så känns det inte så.. Jag orkar iaf inte med dom längre! Sen så finns det ett par saker till som jag inte orkar med för fem öre! Men det kommer jag inte gå in på.. Kan ju bara säga att jag snart exploderar och har till och med suttit o lipat för att jag vart så arg o trött på allt! Så nu har jag precis suttit och tröst ätit lite Nutella, Cupcakes Glasyr och Chips.. Bra va.. Ne jag är inte den som tröst äter men jag var sugen och detta var ett bra tillfälle att få nåt gott tyckte jag :)


Cpe bild men jag tror ni gillart ;p Syns det förresten
att jag försöker ändra hårfärg igen? ;)


Men nog om bad things! En underbar brud har fått mig på ganska bra humör igen, she's awsome ska ni veta! :) Men iaf, till helgen släpper jag min lilla idé. Får se om ni kommer gilla det ;) Men nu ska jag fortsätta med Harry Potter kapporna som jag fixade med igår.

/byyyyee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0